Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Gdzieś kiedyś czytałem, że wyjście z uzależnienia od kraku jest niemożliwe...teraz bardzo rozumiem to stwierdzenie.
Panowie i panie, pilna sprawa. Robię wapo tak jak pisałem wcześniej, ale dopadła mnie potężna zgaga, która nie chce puścić. Odżywiam się normalnie, trochę na siłę czegoś zjem aby nie być o pustym żołądku - powinno być ok. Jednak dlaczego opary alfy tak bardzo siadają mi na żołądek ? Z płucami nie mam problemów typu ból/drapanie, ale to co się dzieje w moim przewodzie pokarmowym to masakra, takiej zgagi nie miałem po zjedzeniu 6 paczek Thio i przepicia ich mineralką. Jakiś patent na harm reduction podczas wapo alfy ?
Jak działa IV w porównaniu do vapo ?
@up: z tą zgagą to nie wiem ale mnie po alfie coś strasznie gazuje z żołądka, jak szurałem to myślałem że to od popijania spływu gazowaną
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
[ external image ]
I na ile wam wystarcza zapalniczka? bo ja kurwa wczoraj 2 nowe zapalniczki zarowe rozjebalem podczas vapo około 600-700mg a-PHpP jakos rozbite na max 10 waporyzacji...
1 zapalniczka/<1g alfy gdzieś - szybko się psują.
pytam bo niby plynow sie nie powinno wlewac ale jak by dobrze wymieszac z tytem np czy weedem to mysle ze byloby si...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.