Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Co jest dla Ciebie lepsze
Znacznie 5-MAPB
7
11%
trochę bardziej 5-MAPB
5
8%
stawiam obie substancje na równi
15
24%
trochę bardziej MDMA
6
10%
znacznie bardziej MDMA
29
47%

Liczba głosów: 62

ODPOWIEDZ
  • 353 / 5 / 0
Chyba ktoś chce rozkręcić sprzedaż tej substancji w jakimś sklepie... ;)
  • 29 / 1 / 0
Jest lepsze!

Do tego MDMA trzeba zażyć więcej.

Moje wnioski motywuję spożywaniem MDMA w postaci kryształu. :D
  • 353 / 5 / 0
Moim zdaniem nie jest, daje mniejszą euforię i empatię,a większy nieogar. Moim zdaniem żadne (M)APB nie dorównuje MDMA, to już wolę dobrej jakości MDAI. Ale 5- MAPB ogólnie nie jest złe. Stawiam je zaraz za metylonem i MDAI, pod względem popodobieństwa do MDMA.
  • 329 / 5 / 0
5mapb bywa mocno nieprzewidywalne co za tym idzie stawiam je niżej niż stare dobre MDMA. Poza tym chuj wie jak bardzo 5tka jest toksyczna. Z chęcią spróbowałbym 6mapb. Czemu nikt go w Polszy nie ma?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 4 / / 0
mix 6-APDB z 5-MAPB (100mg + 100mg) to jest po prostu cos wspanialego :)
Ten mix przypomina mi czasy starych dobrych podwojnych wisni w klubach (wtedy kiedy jeszcze bylo tam MDMA)
  • 184 / 1 / 0
Po 5 jest słabsza euforia, ale dużo mocniejsza psychodela i stymulacja, empatia na podobnym, bardzo wysokim poziomie, takie są moje odczucia co do tych 2 substancji
  • 1095 / 34 / 0
@djbarth

Sporo przyjebaleś (kazdy sie domysla skad material miales).

Zwłaszcza, że niektórzy mają ostro już po setce samej piątki, a + dodatkowe 100mg 6-APDB , po którym jest jako taki load.
Jakieś skutki uboczne, dyskomforty były ze strony fizycznej?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 316 / / 0
djbarth pisze:
mix 6-APDB z 5-MAPB (100mg + 100mg) to jest po prostu cos wspanialego :)
Ten mix przypomina mi czasy starych dobrych podwojnych wisni w klubach (wtedy kiedy jeszcze bylo tam MDMA)
Sort beżowy czy biały? Chętnie spróbuję, bo już mi ktoś zachwalal więc faktycznie może być niezłe.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
mam pytania co do substancji 5mapb.
1. tez jest w krysztale jak czyste MDMA czy to raczej śa piguly?
2. ma smak jak MDMA?
3. porownanie eufori po MDMA do 5mapb? w skali 1-10
4. po 5mapb wieksze zejscie niz po MDMA?
5. wogole dziala podbnie bo z tego co wyczytalem to jakby zamiennik MDMA a wiecie jak to z zamiennikami np 3mmc zamiennik mefedronu mialem 2 razy okazje sprobowac 3mmc od popularnego sklepu smak zupelnie inny zapach tez inny i faza 5 razy slabsza od mefedronowej sprobowalem kiedys 250 mg 3mmc i powiem wam ze po 70 mg mefa sie mocniej zrobilem i wogole inna bania i zastanawia mnie jak z tym 5mapb czy wogole podbny do MDMA czy ma sie tak do MDMA jak 3mmc do mefedronu??
  • 358 / / 0
Zaraz,zaraz,czytam tutaj o mixie piątki z szóstką który to planuję w proporcjach 100mg+100mg?bo skoro 100mg piątki zrobiło w sam raz to myślałem,że 50mg jednego i tyle samo drugiego...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.