Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 3 / 0
Brałem już etylofenidat. Teraz mam w planie spróbować 3mmc, bo ma na pewno do wielu rzeczy potencjał - pisarstwo, coś związanego ze sztuką. Wszystko będę obserwował.. :)
Uwaga! Użytkownik CherubAnatema nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Wypranie z serotoniny a tolerancja to dwie różne rzeczy, ale przy braniu codziennym wystąpią one obydwie na raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 95 / 3 / 0
5 dni ostrego jechania na 3mmc wyprały mnie z serotoniny... na wieczór piątego dnia. ;) Po 5 dniowym ciągu obudziłem się i czułem jakbym nic nigdy nie brał. Dlatego na pewno nic mi się nie stanie, gdy będę używał dawek terapeutycznych. O to się nie boję.
Uwaga! Użytkownik CherubAnatema nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Na pewno to ma profil działania odpowiedni do stosowania w jakiejkolwiek terapii?
  • 95 / 3 / 0
Nie nazwałbym to terapią, za to dawki terapeutycznymi owszem.. Przesyłka już do mnie idzie, dostanę to w swoje łapy, rąbnę krótkiego szczurka i zobaczę do czego się może nadawać JESZCZE(w sumie. :D) stan metafedronowy... hehe. :) Chociaż pewnie wiele się nie zmieniło. Moja faza po tym będzie wyglądać następująco: euforia, podczas której będę miał ochotę na poezję i słuchanie muzyki. Jeżeli zaaplikuję przy ludziach - przyjdzie też ochota na rozmowę. Czegoś takiego się spodziewam, aczkolwiek miło by było, gdyby doszły inne, ciekawe zajęcia.
  • 3523 / 51 / 0
@ CherubAnatema ty to po prostu ćpasz tylko 3mmc działa na ciebie w małych dawkach,ale to zwykłe ćpanie. Po co pierdolić o dawkach terapeutycznych :-D ? Wiadomo,że jednego kopnie 80 mg a drugi będzie miał to samo po 250 mg.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 95 / 3 / 0
Kto powiedział, że nie ćpam.. :>
  • 95 / 3 / 0
No i dostałem wczoraj 3mmc. Jechałem na dawkach terapeutycznych, lecz trochę częściej niż przewidywałem. Faza jak najbardziej nadaje się do pisania. Bardzo fajnie się także po tym rozmawia, można dojść do ciekawych wniosków - kreatywność troszku rośnie, dlatego nie pogardziłbym podczas fazy notowaniem w dzienniku przemyśleń, by potem je odczytać. Najbardziej podoba mi się to, że ten stan jest pełen... "gracji i wigoru". Po śnie czułem się niesamowicie, zero złego samopoczucia - standard(a byłem od 12 do 2 w nocy porobiony)
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.