Wiem, że było już o tym pisane, ale chce mieć odpowiedź konkretną w jednym poście.
Blablab jaką dawkę walnąłeś mniej więcej? Pewnie bez tolerancji? Bo jakoś nie widziałem żebyś się udzielał jakoś dużo w działach o opio.
Myślę, że diagnoza może być trafna. Raz na trzeźwo zdarzyło mi się, że zasnąłem w jakiejś niewygodnej pozycji i jak się obudziłem rano to nie wiedziałem co się ze mną dzieje. Następny tydzień chodziłem wykręcony i pochylony niemogąca gwałtownie skręcić głową aby nie doznać przenikającego
i paraliżującego bólu.
MT-45 podaj, że jest w miarę silnym opioidem to jeszcze wydaje się mięć działanie dysocjujące co może sprzyjać tego typu sytuacjom.
Piszesz, że Blablab nie pamięta drugiej iniekcji a to jest też zastanawiające. Jakoś ta grupa nie kojarzy mi się z działaniem amnezyjnym. Czyżby MT-45 był pod tym względem nietypowy? Czy inne opioidy również wykazują takową właściwość?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.