Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
malo tego probowalem ostatnio etylofenidat i sie baaardzo rozczarowalem, rozczarowalem sie bo wszyscy mowia ze tylo znawsze lepszey do myslenia i pewnosci siebie, ze slabo siada na cilo itp...
sprobowalem i fakty sa takie:
DMAA znacznie slabiej siada na cialo a powiedzialbym ze prawie wogole do odczowanych efektow- czystosci myslenia, szybkosc myslenia, pewnosc siebie , stabilnosc emocjonanla.....
sprobowalem te etylofenidatu i tu jedynie troszke lepsza chec do zrobienia czegos jest, ale za to wejscie na serce jest prze okrutne w porownaniu do dmaa!!!
ni huj nie wiem co ludzie widza w etylofenidacie, wedlug mnie dmaa z kofeina zjada etylofenidat dupa i wyrzyguje geba... zwlaszcza ze dmaa nie obciaza tak serca jak "UMYSLOWY etylofenidat" !!!!!
moge wjebac 100mg !!! DMAA i odczuje co najwyzej mocniejsze bicie serca, ale umyslowo ta pewnosc siebie ,czystosc myslenia i to uczucie asertywnosci nie da tego etylofenidat, a w zadowalajacych porownujacych efektach do DMAA powoduje mocny wjazd na serce !!! ja nie wiem ze ten etylofenidat tak sie dulog na topie utrzymal dla mnie to jest tak :
etylofenidat < DMAA !!!!
zwlaszcza z kawka i nie ma huja we wsi, kto mial do czynienia z tymi dwoma prosze o opinie !!!
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
z czym miksowac to nie wiem, ale powiem ci tylko zebys zaczynal od malych dawek w miksach bo to roznie moze dzialac w miksie ze soba
niby czysty speed choc duzo osob mowi ze czuja na tym jakas namiastke euforii zwlaszcza w polaczeniu z kofeina lub dmaa solo donosowo wtedy na bank jest jakas euforia ktorej nie doswiadczysz biorac oralnie...
na pewno jest polepszenie nastroju i chec sluchania muzyki ale bez jakiegos innego odbioru jej, bardziej w strone megawyjebanej asertywnosci, pewnosc siebie, uczucie ze ze wszystkim sobie dasz rade i co ciekawe specyficznie uspokaja psychicznie
nie jest to tez speed ze cie nosi i nie mozesz usiedziec , ze serce zwieksza obroty, przeciwnie czesto nawet troszke zwalnia za to bije mocniej, jezeli juz speed to czystopsychiczny
z kofeina to podstawa, w takim miksie dziala naprawde rewelacyjnie
podbija na pewno dzialanie stimow ale testuj od malych dawek dmaa, poniewaz nie wiadomo jak zareaguje na taki miks organizm a zwlaszcza serce
gbl/ghb + dmaa + kofeina = dziala naprawde swietnie, dmaa dodaje takiego pazura i podkreca naenergetyzowanie gbl/ghb , gbl/ghb dziala czasem zbyt "pluszowo" , dmaa dodaje wiekszej pewnosci siebie i takiej uszczypliwosci w strone co to nie ja , glowa do gory i cwaniacki wzrok, wedlug mnie swietnie dopelnia gbl/ghb i w takim miksie nic wiecej do szczescia nie bylo mi potrzeba
edit:
dodam jeszcze ze pare osob siedzacych bardzo mocno w narko/rc oczywiscie uzytkownikow , sprobowalo dmaa i byli bardzo zadowoleni z dzialania, oczywiscie brane donosowo, chociaz przez pierwsza minute urywalo im to kinol jak nic innego dotad czesto wracali do dmaa i sami wychodzili z inicjatywom zeby im troche podsypac, mowili ze gdyby nie urywalo tak kichawy to mialo by to ogromne branie... lepszej rekomendacji chyba nie trzeba :)
z ich reakcji i relacji wynikalo ze byli zaskoczeni dzialaniem , mowili ze czuja sie miedzy innymi jak tuz po mega wyspaniu z rana (brane o 2 w nocy) i sa mega odswiezeni , co mnie zdziwilo bo myslalem ze feta czy inne stymulanty tak wlasnie dzialaja....
wiec niby to suplement niby taka "zabawka" ale pozory myla, wiec zalecam ostroznosc przy braniu a zwlaszcza miksowaniu z innymi stymulantami
http://www.bluelight.org/vb/threads/467 ... dge!/page7
Imo do pracy umysłowej średnio. Prędzej na jakiś ciężki trening.
z tym ze dmaa jest tanie jak barszcz to sie nie zgadzam wrecz przeciwnie, jego cena strasznie podskoczyla , aktualnie cena 100g dmaa zwiekszyla sie 6krotnie!!! w tej samej firmie to samo dmaa 100g w czasach gdy dmaa bylo nowoscia , kosztowalo ponad 6 razy mniej !!!
10zl za gram ? hehehe tak widzialem aukcje na allegro tego typka, podpieprzyl opis i zdjecia innego typka ktory pchal tez dmaa na allegro , od razu wiedzialem ze to jakas lipa i obserwowalem goscia, aktualnie ma zawieszone konto na allegro, jakis kupujacy dal negatywa ze to najgorsze dmaa z jakim mial stycznosc... pewnie typ pchal kofeine zamiast dmaa, 1g kofeiny za 10zl to niezly biznes hehehe :D
zreszta sami mozecie sprawdzic sobie jego konto, nik na allegro - biznes-in-biznes
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.