Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
DivideaD pisze:Na mnie niestety empatogeny działały brane z dziewczyną tak, że gadałem jej zbyt dużo i zbyt słodko. Naobiecywałem, mówiłem, że kocham, że chcę, że będzie dobrze. Była to bzdura napędzana pizdą serotoninową. Po zejściu substancji docierało do mnie żałośnie boleśnie, że 3/4 z tego, co mówiłem to bzdura i wcale tak nie myślę.
johndoe77 pisze:Ale to już związkowe s&s raczej :-)
fabrykaklamstw pisze:Białe 5mapb z legalnych nie do pobicia moim skromnym zdaniem.
Natomiast ciągi na empatogenach w związku, albo chociażby zarzucane średnio raz na tydzień, powodują takie skoki nastrojów i zawężenie zainteresowań do tylko tych wieczorów, że wszystko naokoło zaczyna się sypać. Kłótnie o pierdoły, częste zjazdy, odsypianie, chuśtawki nastrojów u obydwu stron i ogólne wymęczenie życiem i drugą osobą. Tyle możemy dostać przy waleniu takim trybem i niech nawet nikt mnie tu nie próbuje poprawiać.
A związki rozpoczęte pod wpływem, czy znajomości opierające się tylko na waleniu... No cóż. Z prochu powstały i w proch się obrócą. Prędzej czy później.
artur019 pisze:No cóż. Z prochu powstały i w proch się obrócą.
Limitbreaker pisze:Świetne!artur019 pisze:No cóż. Z prochu powstały i w proch się obrócą.
sam nie doswiadczylem ale obserwowalem takie sytuacje, jesli miedzy ludzmi jest dobrze to cpanie tylko syfu narobi w takich relacjach, polecam raczej lampke wina/piwo i jointa.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.