Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 450 / 26 / 1
Parę razy wkręcały mi się niedobre rzeczy głównie podczas ładowania. Wystarczyło pomyśleć rozsądnie, że to tylko efekty DXM oraz że wszystko minie i można było wracać na trasę.

Jedynie ostatnio miałem taki przypadek, że zacząłem panikować zaraz po "krótkometrażowym filmie" w fazie przejściowej, gdy wbijałem na 3. plateau, bo ubzdurałem sobie, że nie zdążę oprzytomnieć do rana na tyle, by wpuścić członka rodziny do mieszkania nie wzbudzając podejrzeń. Na szczęście po raz kolejny szybko się opanowałem i obeszło się bez bad tripa. Jako ratunek wykorzystałem własną podatność na sugestie podczas bycia pod wpływem ;)

PS. Zwykle moje dawkowanie zamyka się w przedziale niskie-wysokie 2. plateau. Pewnie stąd na niepewność co do czasu trwania efektów. Na wysokich dawkach jestem na tyle rzadko, że zawsze zapominam co i jak, co sprawia, że ciągle jestem zdziwiony, gdy taki trip nadejdzie.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 316 / / 0
Jeśli ogarnie się bodyload i nikt nie przeszkodzi w tripowaniu to jest już całkiem przyjemnie, z doświadczenia wiem, że jak DXM zaczyna działać to trzeba spokojnie przeczekać i wmawiać sobie, że jest okej :D najlepiej mieć lusterko i przejrzeć się w nim, żeby przekonać się że nic się nie dzieje :D
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 450 / 26 / 1
UsmiechnietaMorda pisze:
Jeśli ogarnie się bodyload i nikt nie przeszkodzi w tripowaniu
No właśnie czasem, jak ktoś (lub coś) przeszkodzi w tripie, to ciężko potem wrócić do spokojnego latania. Dlatego dobry s&s to podstawa. No i dxm to powinno być święto, a nie rutyna. Wtedy właśnie staranniej się takie rzeczy planuje, nie mówiąc już o innych walorach rzadkiego podróżowania. Jednak wiem po sobie, że okazjonalne tripowanie jest prawie niemożliwe (chyba, że ktoś ma problemy z pieniędzmi) ;-)
najlepiej mieć lusterko i przejrzeć się w nim, żeby przekonać się że nic się nie dzieje :D
Myślę, że wtedy większość ludzi przekonała by się, że jednak się dzieje :-D
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...