Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Dysocjanty nie dajo buffów do siły, ale zaburzają impulsy z ciała informujące o bólu i zmęczeniu mięśni, do tego dylatacja czasu robi robote.
  • 823 / 11 / 1
Czy po sprowadzeniu do freebase można nasączyć podkład roślinny albo papierosy, tytoń ? Czy tylko vaporyzacja ? Jakie stężenie by było dobre ? Aha i jeszcze jak z tolerancją, można dojadać ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 46 / / 0
scr pisze:
pewnie już spróbowałeś, więc jak wrażenia?
nie polecam na pierwszy raz z dysocjantami warunków innych niż domowe. zwłaszcza z tak mocną substancją jak 3-MeO-PCP. nie widzę sensu łączenia go z EPH, bo substancja sama w sobie bardzo silnie stymuluje.

Tak test poszedł. W taki sposób 20 mg etylo sniffem, godzine przed kinem, joint i do kina. Film się zaczął, zarzucone 3-meo-pcp w ilości 14mg oralnie. Wkręciło się po godzinie, i było bardzo przyjemnie, nowe doznanie znieczulenia i nieogaru 'co się dzieje, ile to trwa?!'. Trzymanie się za dłonie z kobietą, cały czas, wyjście z kina, droga do domu, klatki, klatki, klatki, dom bum. Dom joint, i telefon do ziomka, czułem się jakbym go w głowie miał i on tam siedział, najlepsza rozmowa przez telefon ever. Przyjemny efekt nie ogarniania, non stop, lecz źle rozplanowaliśmy czas i musiałem iść do mieszkania rodziców mojej kobiety, posprzątać zanim oni przyjadą bo syf zrobilismy, więc droga o 2 w nocy przez ciemne krakowskie ulice była ciężka, przed wyjśćiem 30 mg etylo które postawiło na nogi, zbijało powoli efekt nieogarniania, pozostawiając efekty fizyczne. 3-meo-pcp świetne, następny test na spokojnie w domu bez opcji że musze gdzieś wyjść i bez etylo bo otrzeźwiło po prostu całą sytuację. Dla ludzi którzy chcą się pobudzić bardziej i ogarnąć sprawe po 3-meo-pcp polecam etylophenidat, inaczej nie ma sensu łączyć bo zbija działanie dysocjacyjne.
  • 1168 / 53 / 0
Ile wam się ładowało p.o. ?
Bo Mi 1:20h ale jak pierdolło to po 14mg zaliczyłem namiastkę K-hole
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Po 75 minutach zaczęło się dziać na dobre. :-)
  • 1987 / 108 / 0
ciekawe jest to co piszecie o czasie ładowania się. ja próbowałem tego sortu PR i też zaobserwowałem długi czas ładowania - 20-30 minut, gdzie sort sprzed 1,5 roku czułem już mocno po 7 minutach.

Bakly, to nie tak źle jak się obawiałem :) jeszcze miałeś przy sobie "sittera". z EPH miałem podobnie na MXE - otrzeźwiał zapodawany na ostrej fazie. a teraz wiem, że w kwestii otrzeźwienia na dysocjantach nie ma lepszej opcji niż Noopept.
kosmonautka pisze:
Substancję można brać w dużych ilościach, ciągle chce się dociągać. Nieprzyjemna w nosie, ale cóż...
dopóki nie przedobrzysz, wtedy Ci się odechce. nie polecam za dużych dawek.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 4 / 0
blablab z Tryptaminkiem wzięli po 150mg na głowę i nic im się nie stało*

*przez całą noc z innymi substancjami.
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 1987 / 108 / 0
macie jakąś kosmiczną tolerancję na dysocjanty?
harm reduction, info dla nowicjuszy - nie zróbcie sobie krzywdy niech nikt nie wali przypadkiem 150mg tego środka. rozsądne dawki na start są w granicy 12-20mg.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Mozesz tez zamiescic info dla starych wyjadaczy? Bo wlasnie wrocilam z wariatkowa, a wczesniej bylam na intensywnej terapii dwa razy w ciagu dwoch dni. Raz po 3meo z 5-mapbd, drugi raz po samym 3-meo. Za drugim razem nie przypominalo to w ogole dysocjacyjnego tripa (pozniej, wczesniej zapadlam w cos w rodzaju m-hole, a to podobno niemozliwe), raczej jak splidna dawka tryptaminy. Naprawde solidna, cos w granicach 50-60 mg 4-ho-mipta. Nie dam glowy, ze nie pojebalam czegos i do worka z 3meo jakims cudem nie dostal sie 5-meo-mipt. Ja juz nic nie wiem, bo wszystkie dilerki splonely wraz z zawartoscia, jesli wierzyc Kosmo.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1987 / 108 / 0
o kurde Wawoj, wszystko gra?
myślę, że warto przygotować i zamieścić takie podstawowe informacje na pierwszej stronie tego wątku, bo ta substancja robi się coraz bardziej popularna i naprawdę się obawiam o zdrowie i życie naszych rodaków. MXE przy 3-MeO-PCP to jest naprawdę lajcik.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.