Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Nieskończoność w szklance mieść.
Jakąś jazdę sobie wkręcił. Nie było strasznie chyba i byłoby ok gdyby ludzi nie spotkał ;)
Po tej akcji w sumie wspominał, że miewał różne lęki przy różnych charakterystycznych sytuacjach, ale "wyleczył" je dobrymi psychodelikami już chyba ;)
U mnie w miescie jest taki zjebany szpital ze po zwyklym ukaszeniu zmiji nie wiedzieli co maja zrobic przychodzil tylko lekarz za lekarzem cospierdolil nawet kroplowy nie dali zadnej i po 1,5h pierdolenia dop postanowili przewiezc na specjalistyczny oddzial toksykologi oddalony w chuuj odemnie w sosnowcu. Szkoda kurwa ze jestem uczulony na takie rozne jady srady i dop wtedy sie o tym dowiedzialem. Bylem caly fioletowy jedna noga w grobie a reka nabrzmiala do 55cm z 35, skora az popekala.
Po GBL i 25i tylko nie wiem ile tego bylo bo blotery byly chaupniczej roboty tyle ze bankowo 25i i to samo, co to kurwa je GBL i 25i? Wsumie nic takiego sie nie dzialo bo raz przyjalem na GBL 4.5mg 25i i opisalem beztroski trip w tym dziale, ale rodzina sie wystraszyla tego jak wygladam i mnie sila zawiezli.
Chyba normalne ze kazda matka by tak zrobila widzac swojego synka latajacego na 4.5mg 25i smiejacego sie jak glupi do placka wpatrujacego sie w np w zwykla sciane :moody:
Bad trip? Tak po 1mg owszem po 4.5 nichujutki :-D
Życie to najlepszy narkotyk...
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Życie to najlepszy narkotyk...
Lekarze zazwyczaj nie wiedzą jak postępować przy przedawkowaniach rc, nie znają tych substancji. Stąd płukanie żołądka.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.