Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Orientuje się ktoś może czy w słonecznej italii można dostać kodeine z prometazyną bez recepty? :blush:
  • 1067 / 204 / 0
DXM w syropie Robitussin Dry Cough, drogo 6,50 E za 100 ml które zawiera łącznie 150 mg DXM.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 488 / 13 / 2
Raczej Aricodil Tosse - 375 mg DXM, preparat zawierający najwięcej DXM na rynku.
  • 202 / 3 / 0
Czy w Bułgarii dostanę coś ciekawego OTC? Najbardziej mi zależy na kodeinie i DXM. Miło, gdyby znalazły się benzodiazepiny i tramal. ;)
  • 58 / 1 / 0
Francja:
- prometazyna (nazwa leku Phenergan) 1e55 bodajże 20 tabl x 25 mg
Shit, coke, arme , liasse, les vrais savent où j'habite.
  • 451 / 13 / 0
jest coś ciekawego OTC na Słowacji ? antyhistaminy , neuroleptyki , antydepresanty itp ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1067 / 204 / 0
sory przeczytałem irlandii
  • 1009 / 42 / 0
Dostane coś w Grecji?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 274 / 3 / 0
czy we francji dalej tak jak pisze na pierwszej stronie ? tussipax otc w aptekach? i jak tam jest z dostępem do tego bez problemow w kazdej aptece? czy cenowo we francji leki sa w kazdej aptece w takiej samej cenie , bo patrze w internetowych aptekach to wszedzie ta sama cena
  • 1067 / 204 / 0
Sudafed identyczny jak w pl, inne opakowanie albo dawno nie kupowałem. 24 tabsy za około 6 euro. kmno4 -2euro za 50 mg
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".