ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
Chciałbym poznać wasze zdanie drodzy forumowicze na temat podbijania APx'ów Inhibitorami Monoaminoksydazy. Mianowicie sytuacja wygląda następująco: cztery szczury laboratoryjne z dosyć dużym doświadczeniem i ogromną tolerką(jak na ten rejon),były w posiadaniu 400mg 5-MAPB. Najstarszy więc doświadczeniem szczur naglony obawą utraty drogocennego materiału przy jedynie mizernych efektach, postanowił zaznać rady starszyzny.
Ponawiam wnet swoje pytanie czy bezpieczne będzie takie manipulowanie?
Dobra nie moge już pisac jak idiota :)
W każdym razie jest nas 4 mamy 400mg 5-MAPB, myslalem ze MAOi moglby pomóc uzyskac pełnię efektów, bądź w moim przypadku umozliwić uzyskanie jakich kolwiek efektów. Mam zamiar użyć miłorzębu albo soku z porzeczki gdyż są w miarę bezpieczne (są pod ręką). Wątek ten ma za zadanie uzmysłowić ludziom że i tak dokonali juz wyboru(który nie był właściwy jak ich zycie). Jednakowoż mimo tego że poświęciłem 20 na szukaniu specjalistycznej wiedzy w tym temacie od dzisiaj będę ekspertem od poparzeń kroczy

p.s Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi
  • 720 / 12 / 0
czesto wrzucalem furany bedac na roslinnych imao (gingko, zenszen) i troche poprawialy dzialanie.
Tzn dluzej, mocniej i lepiej dzialało.
ODPOWIEDZ
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.