ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
Chciałbym poznać wasze zdanie drodzy forumowicze na temat podbijania APx'ów Inhibitorami Monoaminoksydazy. Mianowicie sytuacja wygląda następująco: cztery szczury laboratoryjne z dosyć dużym doświadczeniem i ogromną tolerką(jak na ten rejon),były w posiadaniu 400mg 5-MAPB. Najstarszy więc doświadczeniem szczur naglony obawą utraty drogocennego materiału przy jedynie mizernych efektach, postanowił zaznać rady starszyzny.
Ponawiam wnet swoje pytanie czy bezpieczne będzie takie manipulowanie?
Dobra nie moge już pisac jak idiota :)
W każdym razie jest nas 4 mamy 400mg 5-MAPB, myslalem ze MAOi moglby pomóc uzyskac pełnię efektów, bądź w moim przypadku umozliwić uzyskanie jakich kolwiek efektów. Mam zamiar użyć miłorzębu albo soku z porzeczki gdyż są w miarę bezpieczne (są pod ręką). Wątek ten ma za zadanie uzmysłowić ludziom że i tak dokonali juz wyboru(który nie był właściwy jak ich zycie). Jednakowoż mimo tego że poświęciłem 20 na szukaniu specjalistycznej wiedzy w tym temacie od dzisiaj będę ekspertem od poparzeń kroczy

p.s Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi
  • 720 / 12 / 0
czesto wrzucalem furany bedac na roslinnych imao (gingko, zenszen) i troche poprawialy dzialanie.
Tzn dluzej, mocniej i lepiej dzialało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.