Ponawiam wnet swoje pytanie czy bezpieczne będzie takie manipulowanie?
Dobra nie moge już pisac jak idiota :)
W każdym razie jest nas 4 mamy 400mg 5-MAPB, myslalem ze MAOi moglby pomóc uzyskac pełnię efektów, bądź w moim przypadku umozliwić uzyskanie jakich kolwiek efektów. Mam zamiar użyć miłorzębu albo soku z porzeczki gdyż są w miarę bezpieczne (są pod ręką). Wątek ten ma za zadanie uzmysłowić ludziom że i tak dokonali juz wyboru(który nie był właściwy jak ich zycie). Jednakowoż mimo tego że poświęciłem 20 na szukaniu specjalistycznej wiedzy w tym temacie od dzisiaj będę ekspertem od poparzeń kroczy
p.s Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi
Tzn dluzej, mocniej i lepiej dzialało.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.