Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 316 / / 0
DXM + grejpfrut to najlepsze combo no i oczywiście jakaś cytrynka do tego żeby nie rzygać
pamiętam jak pierwszy raz zarzuciłem dexa i grejpfruta to nie ogarniałem co się dzieje :-D
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 4 / 0
Parę godzin przed deksem grejpfrut a podczas ładowania zwykle 1 piwko. Podczas tripa mam wstręt do wszelkiego rodzaju napoi. Próbowałem też z czosnkiem ale coś lipa
  • 1262 / 17 / 0
etanol i DXM łbem o biurko mam ochotę pierdolnąć. etanol wyłączana cevy i oevy mogę Ci zjeść 2 paczki deksa wypić piwo i złożyć puzzle, chodzić prosto i grać w zręcznościówkę. Przynajmniej na mnie i kilkanaście innych osób z forum to działa jak odtrutka :nuts:

Do DXM to ja zwykle grepa tylko jadłem ewentualnie inhalanty się zdarzało ale to nie mądre było.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Piwo, ale tylko na sen. Wyjątkowo przyjemnie się też pali szlugi.
  • 1262 / 17 / 0
Szlugi po deksie smakują jak rzygi z benzydaminą(na szczęście nie znam tego smaku i nie poznam). WTF
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5813 / 1201 / 43
Co kto lubi.
Po mixie dxmu i kody u mnie występuje mityczny efekt "narciarza".
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1262 / 17 / 0
Ale to jest faza opio w najczystszej postaci. Nody i te sprawy a nie wzmacnianie dxma.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.