ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jedziemy na SUN ze znajomymi i mamy jedno wolne miejsce w samochodzie. Szczegóły do uzgodnienia ;]
  • 1456 / 19 / 0
@yuiko, wysłałem Ci maila kilka dni temu.

Ogólnie to stwierdziłem, że wolę SUN niż Boom, więc teraz kombinuję jakby najlepiej i najtaniej tam dotrzeć.
Jedzie ktoś pociągami/autobusami? Może zbierzemy jakąś wspólną ekipę? Ja jeszcze nie mam biletu na sam festiwal, jest jeszcze kilka dni na decyzje, ale chciałem wcześniej ogarnąć jakiś pewny transport.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 4 / 0
My z Tryptaminkiem i aired mamy już ogarnięty transport, ale chętnie się spotkam (nie wiem jak moi kompani) z ludźmi z h jadącymi na S.U.N.
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 104 / 4 / 0
Spotkanie na SUN to fajny pomysł i przede wszystkim mniej przypałowy, niż spotkanie na Woodstocku :P.

@kfs: też jeszcze nie mam biletu, bo nie wiem, czy na 100% będę miał czas, ale jeśli będę jechał, to najprawdopodobniej pociągiem, oprócz stopu to chyba najtańsza opcja.
Ściemnia się.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.