Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
W jakiej formie jest dostepne 2-mmc u Polskich vendorów?
  • 5299 / 106 / 0
Proszek, przecie nie spray :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3523 / 56 / 0
pilleater pisze:
Proszek, przecie nie spray :D
może chciał spytać czy proszek, albo kryształy
  • 1472 / 26 / 0
Proszek jak narazie
  • 19 / / 0
michoss pisze:
Na pw mogę wysłać fotkę jak to wygląda. Sort miałem zaa granicy. Kolega testował i mówił, że jest porównywalne do koko. Ile w tym prawdy nie wiem bo nie testowałem. Będę to testował w przyszłym tygodniu to napisze opinie.
michoss, jak możesz to mi wyślij fotkę.

Czy ktoś wie jak jest z potencją i chęcią po 2mmc?
  • 101 / 2 / 0
Zawsze wszyscy porównania odnoszą do koki. Zasadniczo żaden keton nie będzie miał nigdy podjazdu. Jak widać królowa nie zagrożona : )

Właśnie, libido okej?
  • 79 / 5 / 0
Ja to miałem w formie pudru takiego żółtowatego:

[ external image ]
  • 1 / / 0
I co ktos cos testowal???
  • 1472 / 26 / 0
Próbowałem i opisywałem działanie na początku wątku

nie dawno po raz pierwszy próbowałem 3-MMC 280 mg i mogę porównać jeśli chodzi o profil działania bo 2-mmc przerobiłem z dorzutkami sztukę

2-mmc wypada dużo lepiej ,czuć nutkę dopaminy ,jest większe szczęście ta euforia :-)
  • 1342 / 48 / 0
Powiadasz, że to ustrojstwo jest lepsze od 3-MMC? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ;p
Miałeś tolerkę jak testowałeś 3-MMC?
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.