Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
GruntToZiemia pisze:Dla mnie najlepszy kanna do słuchania muzyki to 5F-AKB48, można się rozpływać w dźwięku, a na karze połączonej z jakimś tradycyjnym psychodelików to już w ogóle zjednoczyć z dźwiękiem, BB-22 nie ma podejścia nawet do tego co proponuje 5F-AKB48, choć też się na nim przyjemnie słucha.
Grimes - Genesis
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Ciężko mi by było znaleźć taki na którym nie słuchałam elektroniki.
TV On The Radio - Red Dress (The Glitch Mob Remix)
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
jezeli słysze podczas tripu cos ze słowami to bania mi pęka :wall:
#mops
Dosyć specyficzna nutka, ale elegancka jak dla mnie.
Autechre - Piezo
JAK PISZECIE O JAKIEJŚ MUZYCE TO DAWAJCIE LINKI, A NIE SAMA PUSTA WYPOWIEDŹ, BO GŁODNA MUZYKI JESTEM.
utwór o trzęsieniu tyłkiem, wraz z ładnym zdjęciem :-p
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.