Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 156 / 11 / 0
Witam,
Tak się składa że jestem w trakcie rozwijania własnego biznesu, który wymaga długiego siedzenia przed kompem, kombinowania i wielogodzinnych podróży samochodem, i obawiam się że na czysto zabraknie mi energii, motywacji no i po prostu zdolności żeby o to wszystko zadbać.
Szukam więc jakiegoś chemicznego przyjaciela, który pozwoli mi utrzymać stan gotowości przez te kilka godzin dłużej. Wymagania są takie:
- nie chcę się tym naćpać jak dziki kojot, tylko zwiększyć wydolność i koncentrację
- dawkowanie raczej oral
- fajnie jakby niedługo po przyjęciu ostatniej dawki dało się jednak usnąć.

Macie jakieś propozycje z legalnych rc? Ja nie za bardzo się orientuję na co by tu zwrócić uwagę. Mam także kolegę który może mi znajomości raz na jakiś czas ugotować kilkanaście gr amfetaminy, może to byłby dobry pomysł?
Za odpowiedz z góry dzięki
  • 87 / 2 / 0
Zdecydowanie etylofenidat.
  • 561 / 39 / 0
Energia/Motywacja/Pewność siebie - etylofenidat ! poczytaj FAQ o nim
A najlepszy jest mix:
metoksetamina baaaardzo małe dawki + etylo
MXE daje dużo lepsze samopoczucie i jak przesadzisz z etylo wyłącza niepokoje i pozwala usnąć :cool:
  • 1628 / 195 / 0
A najlepiej to sobie załatw receptę na metylofenidat.

etylofenidat to taka wersja demo metylofenidatu, ale w sumie też na nim można pocisnąć dłużej. Dawkowanie w granicach 10mg i będziesz i zdrowy i podkręcony, a przy odrobinie szczęścia nawet się będziesz wysypiał. :-D

A jak będą z tym problemy to ziółka NDRE/etizolam i też profit. :-D
  • 8 / / 0
Za kółko nie wsiadaj po dragach.
  • 322 / 2 / 0
To i ja podbiję etylofenidatem, a przed snem wiadro nervosolu.
Z drugiej strony chemiczni przyjaciele mają to do siebie, że jak zbyt regularnie będziecie się spotykać, to kariery na pewno nie zrobisz.
Na MXE uważaj, bo nawet małe dawki odczuwalnie upośledzają przy pracy umysłowej.
No i miej w apteczce loperamid (np. stoperan), bo przy dłuższym używaniu EPH będziesz sikał dupą.
A na jazdę samochodem tylko kawa.
Najlepiej ustal sobie jakiś rygor, nie wiem - max 2 dni w tygodniu jedziesz na supermocach, a z całą rzesztą swoimi normalnymi możliwościami. Bo jak się wjebiesz, a stimsy wciągają mocno, to z biznesu będą nici. No i w EPH ciężko się wjebać, w najgorszym wypadku posoka z jelit uświadomi ci, że pora przystopować.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 33 / / 0
kofeina farmaceutyczna, DMAA, piracetam, noopept, yerba mate, bufedron
  • 195 / 4 / 0
kofeina farmaceutyczna (30zł/100g, więc się opłaca), etylofenidat
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 56 / / 0
etylofenidat i paka thio na uspokojenie. Pisałem na tym licencjat.
  • 1934 / 107 / 0
ja tez jestem za DMAA najlepiej z kawa, probowalem tez etylofenidat i sie troszke zawiodlem, powiem tylko ze bralem dmaa rowniez w okresie kiedy myslalem nad wlasnym biznesem i bylo wszystko , checi, motywacja, brak zmeczenia, brak sennosci, ogromna czystosc umyslu, wszelkie obliczenia to pikus i wiara ze wszystko sie uda a przy tym brak wjazdu na serce a po zakonczeniu dzialania nachodzila przyjemna sennosc...

minus taki ze jak maja stymulanty w naturze, na czas dzialania przy wiekszej ilosci kurczy sie fiut, i przy pierwszych dawkach na zakonczeniu dzialania mozesz zrobic sie rozdrazniony i bardziej agresywny, ale przechodzi to dosc szybko...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.