Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 62 / 0
100mg/1,5ml Aqua Pro Injectione, igła 0.8x40mm :-) . Jak Cię piecze przy podawaniu do wyszedłeś z naczynia krwionośnego. Żyły nie mają nocyceptorów, alfa nie wywołuje natychmiastowej reakcji tkankowej oddziaływającej na pobliskie tkanki.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 120 / 1 / 0
Jako, że przerwę od gbla robię poczytałem i postanowiłem stestować tą alfe. Kupiłem 5g no i dostałem całość w 1 worku kryształki rozkruszyłem. I teraz pytanie bo wagi nie mam póki co a bym przyjebał już dzisiaj. Myślałem wysypać całe 5g ułożyć 1 ścieżkę takiej samej grubości i podzielić na 100 małych kresek potem w aluminium te 50 zawinćć i by było ok. Ale nie chce mi się jebać z tym. Powiedzcie kreska na długość jednogroszówki ile +/- mg? bo mnie 50mg interesuje.
  • 184 / 1 / 0
wziąłem tak z 15-20mg tej alfy i spore rozczarowanie, tolerka zerowa, euforii może 15 minut, później godzina naciąganej stymulacji, a po 3 godzinach magnez+potas+witaminy+woda i sen bez żadnych problemów, dziś też żadnej zwały nie czuję
nie wiem czy jest sens brać więcej teraz jak o 16 do roboty czy nie
  • 348 / 9 / 0
To następnym razem celuj w 25-40mg. Tego najnowszego sortu w pudrze co był wszędzie (takie świecące i lepiące się, jak a-PVT) to ja zaczynałem zabawę od 60-80mg, gdzie kryształu potrzebowałem 40-50mg, ale to dawki już na tolerce. Tego pudru dla początkujących zalecałbym właśnie 25-40, gdzie kryształu 15-30.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 447 / 45 / 1
60 mg nna pierwszy raz wczoraj... nogdy wiecej
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 989 / 76 / 0
Ponieważ?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 168 / / 0
Weźcie pod uwagę fakt, że 1 dnia alfa ma dużo gorszy profil działania, szybka zwała, nadpobudliwość.
Z następnymi dniami administracji działanie substancji robi się coraz bardziej znośne, też tak macie?
Blazen pisze:
Ponieważ?
Zapewne mocna zwała :P
Thirteen pisze:
Jak pisałem kiedyś, alfa, administrowana drogą waporyzacji ma działanie bardzo dysocjacyjne, odrealniające, typowe dla serotogenników podanych dożylnie jak metkatynon, mefedron aczkolwiek z przewagą działania dopaminowego, co już w ogóle jest obłędem :-) . Wtedy pamięć krótkotrwała ma prawo być ograniczona, ale co z tego, jak mamy poszerzony dostęp do pamięci długotrwałej w połączeniu z poprawieniem funkcji kognitywnych jak i bodźcowych (słuch, wzrok)? Alfa w dobrych rękach (nie idioty), administrowana poprawnie wyciąga tysiąckrotny potencjał tego, co piszą tutaj o niej ludzie, aczkolwiek nie namawiam bo balansowanie na tej wyuzdanej przez alfie linie jest bardzo ciężkie, a do tego potencjału, który w niej drzemie trzeba dorosnąć, jak i do całej grupy tych związków.
Czyżbyś podświadomie robił ideologię z ćpania alfy?
  • 168 / / 0
Sorry za double, ale co sądzicie o parodniowym ciągu (1g plus te 3h na dobę snu) na ciągłym podkładzie z Flubromazepam, wiadomo zmniejszy to rekreacyjność alfy i może będzie łatwiejsza do ogarnięcia?
Dodatkowo to benzo wydaje mi się dosyć dobrze prospołecznie działa, czego o alfie nie można.
  • 1893 / 182 / 0
Ja tak właśnie ostatnio robiłem, polecam ten sposób. Rekreacyjność nie zmniejszy się jeśli na początek wrzucisz z 2mg flubro. Nie włączały mi się paranoje, nie było żadnych spin czy wkrętów w stylu "oni wiedzą", a jak chciałem spać to walnąłem 8mg flubro i zasnąłem.
  • 381 / 11 / 0
Apvp jest dobre tylko w ciągach? Jakbym chciał od czasu do czasu uderzyć rekreacyjnie to więcej efektów ubocznych będzie niż to warte?
Anaboliczny dżentelmen.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.