Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Chciałbym się dowiedzieć jak rozpoznać czy towar nie jest mieszany z dropsami, itp.
Słyszałem, że jak amfa jest mieszana z tabletami to cały woreczek jest biały i zostaje na stole. Raz trafiłem na cos takiego i mnie nie kopało.
Kumpel dostał od tej samej osoby towar i byłem pewien, że znów jest mieszany, jednak się myliłem, był dobry (kopał i nie brudził woreczka).
Po dwóch tygodniach kumpel sprzedał mi resztę tego towaru i ku mojemu zdziwieniu amfa zostawała na woreczku.
Co o tym sądzicie? (Kumpel na pewno mi wała nie zrobił...)
Towar jest dobry czy mieszany? Próbować nie chce, nie mam już ochoty :), chce to tylko sprzedać, ale nie chce nikomu wała robić.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Filippo pisze: Bo pigula jest po 3-5 zl. Sam dostalem kiedys taki wyjeb w klubie, ze chcialem fete a dostalem tabse (lub 2) rozkrszona i z tynkiem, czy innym wypelniaczem workow. Po to, aby mniec wiecej hajsu, to diler robi.
Pewnie miałeś właśnie taką sutuacje w klubie, dlatego nie dziwie sie że nie dostałeś prochu tylko dropsy, w końcu one tam królują.
Jean Cocteau
TenTyp pisze: Niekoniecznie jest mniej opłacalne. Znaczy sie zalezy po ile ktos skupuje dro. W dobrym hurcie sztuke fu mozna za okolo 12 zł kupic. Pigułe natomiast po 2,5zł. Liczmy ze kruszysz ok 4-5 dro. wcyhodzi w sumie na jedno.Opłacalne staje sie wtedy jak masz np fu po 17zł, a dro po 3. Zlezy od punktu siedzenia
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.