Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czyli po przeliczeniu w 1 litrze wina znajduje się aż 5mg GBL. Czy ja coś źle liczę czy w Wikipedii jest błąd.
Przeniesiono do wątku ogólnego.
| 13 |
dziś szósty dzień na trzezwo, probowalem usnac na 750mg kody i nie da rady :( ziolka, mielisy i inne pierdoly i nic.
rano tragedia. naszczęście przyszło benzo, poszedlem na poczte i ledwo tam doszedlem, zlany potem, jak alkoholik z kilkuletnim stazem, serducho malo co nie wyskoczylo. zarzucilem kilka szttuk - od razu. drgawki przeszly, serce sie uspokoilo, usnalem na 3h, po czym wstalem i zarzucilem jeszcze dwie sztuki benzo bo musialem wyjsc cos zalatwic.
potem poszedlem odebrac nowego gbla...wiem niepowinienem, ale benzo mam malo i nie wiem ile trwalby jeszcze ten stan o to byl 6 dzien odstawki, w glowie mialem juz czarne mysli ze spierdolilem sobie uklad i serducho poszlo sie jebac.
Wsiadlem w taxe, mówie
- 'Panie otwieraj tą szybe
- 'Co pochlało sie wczoraj?'
Nic sie nie odezwalem...
no i niestety zaczalem polewac, mam nadzieje ze tym razem z rozskadkiem. pierwsze dwie male polewki skonczylysie prawie natychmiastowym snem, teraz jest dobrze. zamierzam przestrzegac bhp odnosnie gbla :) tzn. 5-6 polewek w ciagu dnia i ostatnia 4h przed snem, a na sen jakies ziolka apteczne. oczywiscie od jutra bo teraz sie wmiare wyspalem.
zle zrobilem nie taki byl plan, ale w koncu pierwszy raz od prawie tygodnia czuje sie jak czlowiek a nie jak gowno :( płynę dalej i nie wiem kiedy sie zatrzymam.
ale to scierwo wciaga.
pawelwisniewskipiotr pisze:W Wikipedii jest napisane że GBL naturalnie występuje w winach w stężeniu około 5 μg/ml
Czyli po przeliczeniu w 1 litrze wina znajduje się aż 5mg GBL. Czy ja coś źle liczę czy w Wikipedii jest błąd.
Po dzisiejszym robię przerwę
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
pawelwisniewskipiotr pisze:Czyli po przeliczeniu w 1 litrze wina znajduje się aż 5mg GBL. Czy ja coś źle liczę czy w Wikipedii jest błąd.
Swoja droga to ma ktos informacje jak gbl wplywa na cere?
Przeniesiono do wątku ogólnego.
| 13 |
Staraj się nie ładować więcej niż 5-6ml dziennie i rób okresy przerwy, a powinno być dobrze, reszta to kwestia tego czy dasz radę nie zwiększać dawek ;)
Ja cały czas polewam rekreacyjnie, jak jest okazja, bądź potrzeba wyluzowania (czyli jakaś forma uzależnienia psychicznego jednak występuje). Można? Można!
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.