Mozesz wziazc dwie puste kapsulki 50mg po jakims leku i odmierzyc za ich pomoca ]
Oj, to nie działa w ten sposób. Objętość to nie to samo co waga - spróbuj nasypać do kapsułki opiłek żelaza ;)
IMO nie da rady tego zrobić prowizorycznie i zarazem dokładnie. Haha, możesz pójść do castoramy i zważyć na wadzę do śrubek, ma świetną czułość. Nie żartuję. Tylko przypał może być jak ktoś Cię zauważy, ale kana jest przecież legalna ;)
Night Garden pisze:zielona pisze: Mozesz wziazc dwie puste kapsulki 50mg po jakims leku i odmierzyc za ich pomoca ]
Oj, to nie działa w ten sposób. Objętość to nie to samo co waga - spróbuj nasypać do kapsułki opiłek żelaza ;)
Ale ja tam się nie znam na liczbach, napisałam pierwszą rzecz która przyszła mi do głowy - przyznaję :-)
nie chce oddzielac na oko, bo mam tego duzo i nie wiem ile :)
zielona pisze: Hm, no tak ale pytanie było o proszek, więc można śmiało założyć, że będzie ważył mniej więcej tyle samo, co pierwotna zawartość kapsułki.
No i nie chodzi o proszek tylko o susz kany - jest bardzo drobny, stąd skojarzenie do proszku.
A wagi precyzyjne?(takie jak na allegro po 50pln) Przypadkiem nie waza do takich czesci? Popytaj dilcow ;-)
Micklen pisze: patyk od szaszłyku kasęk drutu miedzianego 2 stozki z papieru.... zawieszane wszystko na gwózdku... moi drodzy i 10mg tym odmierze... ale trzeba bylo chodzić na lekcję techniki w podstawówce a nie już spierdalać .;)
Zrobić wagę nie jest problem, problemem jest zdobycie odważników. A z tego co słyszałem są one dość drogie :/
(Zawsze można zajebać ze szkoły :D)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.