możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy..
Fajna sprawa w sumie, mozna sie pobawic, moze tez i rzucic palenie. Ale jednak to nie jest to samo co normalna faja. Nie wyobrazam sobie picia browarka bez zwyklego papierosa
pozdrawiam i życzę udanego rzucania tego gówna.
herospol pisze:E fajki powodują według mnie wieksze uzależnienie. Paliłem pół paczki na dzień. Po miesiecznym meetingu z e szluga 1 paczka ledwo starczala.
nie zgodzę się z tobą chyba że każdy reaguje inaczej na e-fajki ja nie miałem takiego pociągu do zwykłych jak paliłem e-szluga i też nie miałem problemów później że całą pakę wypaliłem przez dzień spokojnie jedna paczka stykała na 2-4 dni
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.