Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 4 / 0
Ten keton nei przestanie mnie zadziwiać.

z weekendu na weekend miksowany w roznych konfiguracjach stwierdzam ze ten srodek +odrobina alkoholu i możesz powiedziec wszystko drugiemu człowiekowi, powierzyć zaufać oddać a zwlaszcza Panie wygrywaja ten ranking %-D %-D
Testowalem wszystkie ketony mefa za czasow legala 3mmc pente chuje muje etylony jednak bref+neb to czysty rozpierdol w kazdej postaci. Brak zejscia(dawki BMC 200-250/ 50-80 NEB) spokojny sen(przepalany mj).

Polecam serdecznie
  • 906 / 36 / 0
W końcu przypomniałem sobie jak działa prawdziwy brefedron :) Euforia wg mnie poziom wyżej niż na 3mmc, empatia kosmiczna, nic tylko rozmawiać i rozmawiać bez jakiejkolwiek spiny. Czuję się jak młody bóg. Obraz fajnie klatkuje, czuć rozlewającą się po głowie serotoninę, muzyka brzmi przecudownie, jednocześnie taka fajna trzeźwość, "czyste" myślenie. Jedyne co przeszkadza to spory szczękościsk, ale to pikuś.

Dawka około 350mg. Pluszowość, znika taki nieuzasadniony strach, ci którzy mają z tym problem wiedzą o co chodzi, nie mam problemu zagadać do dziewczyny, nie boję się niczego. Nic się nie chce za bardzo robić poza siedzeniem czy też leżeniem.

Miłość w proszku :heart:
297 dni czystości (05.01)
  • 86 / 1 / 0
Nie tak dawno spotkałem się z tym specyfikiem. Pierwszy euforyk jaki przypadł mi do gustu, a było tego trochę :) bardzo nienachalna euforia, muzyka pięknie wchodzi, chce się rozmawiać z ludźmi (co u mnie jest rzadkością), taka przyjemność robienia czegokolwiek i kompletne wy.banie na wszystkie problemy. Może nawet zbyt duże. Chciałem pójść do sklepu to tylko skwitowałem wzruszeniem ramion myśl, że mogę mieć źrenice jak pięciozłotówki i poszedłem %-D .
Zejścia praktycznie nie ma.
Tylko na następny dzień koszmarne wyzucie emocjonalne i (przynajmniej u mnie) utrzymujące się parę dni spore ciśnienie na dorzutkę. Pierwsze rc'ki jakie wywaliłem z tego względu;/. Słowem człowiek czuje się po tym dokładnie tak, jakby chciał się czuć cały czas, i moim zdaniem łatwo się w.ebać.
  • 3449 / 122 / 8
Chociaż jeden ze zdrowym podejściem. Daj znać na PW, gdzie kupiłeś rozsądek.
  • 2714 / 512 / 0
colias pisze:
moim zdaniem łatwo się w.ebać.
Z czystej ciekawości, w jakim sensie można się wjebać, skoro Brefedron zarzucany dzień w dzień nie działa?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 86 / 1 / 0
UltraViolence pisze:
Z czystej ciekawości, w jakim sensie można się wjebać, skoro Brefedron zarzucany dzień w dzień nie działa?
Jak pisałem, testowałem to tylko raz. Na drugi dzień byłem tak wyzuty emocjonalnie, że zapewne masz racje, że żaden euforyk by nie wszedł, bo po prostu chyba całe zapasy dopaminy/serotoniny zużyłem.
Niestety już od drugiego dnia miałem utrzymujące parę dni spore ciśnienie na wrzucenie brefka. No nie lubię czegoś takiego, wolę brać bo chcę, a nie bo od dwóch dni myślę, żeby wrzucić.
Może tylko na mnie tak działa. Dla mnie połączenie braku zejścia w dniu brania i efekty jakie opisałem spowodowały, że dopiero jak się tej "miłości w proszku" (jak mój imiennik wyżej trafnie napisał) pozbyłem przestałem myśleć o tym, żeby wrzucić.
  • 329 / 5 / 0
Bardzo lubię brefa, ale nigdy nie czułem ciśnienia żeby go przyjebać, czego o takim 3mmc powiedzieć nie mogę %-D
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 15 / / 0
Bardzo lubię brefa, ale nigdy nie czułem ciśnienia żeby go przyjebać, czego o takim 3mmc powiedzieć nie mogę
Po 4-BMC się nie wjebie ,łatwe do "ogarnięcia" ,która niestety trwa krótko jak to każdy ostatnio u mnie B-K ,kolejne dawki chociaż nie wiem jak wielkie były nie działają.

Jest różnica w zejściu po sniffie albo oralu? Bo to nie zły stymulant ,ale tylko stymulant. Zadnej euforii ,zero empatii ,nawet gadać się nie chce.. Pieniądze poszły w błoto ,chociaż nie próbowałem oralu ,ale myślę że nie będzie większej różnicy. Nadaje się do stymulacji ,aby wytężyć umysł z rana żeby coś zdać czy napisać ,bo kolejne dawki i tak nie dają efektu ,nawet stymulacji.

he chybą ,że moja tolerka ,no nic sprawdziłbym jeszcze raz czy warto.
  • 1959 / 56 / 0
Obstawiam na to, że to co dostałeś(aś) nie stało nawet obok brefedronu. Po prawdziwym brefedronie to się chce spać, nie ma mowy o żadnym pobudzeniu praktycznie.

Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 15 / / 0
Sądząc po komentarzach też mam takie obawy ,że mnie po prostu wyjebali.
Nazwa była taka sama ,może to wina dostawcy ? Zamawiałem dokładnie brefedron, mogła to być pomyłka? na opakowaniu ofc. pisało że to 4-BMC
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...