Szukałam po działach żeby poradzic sobie z dolegliwoscia ktora ostatnio zauwazylam. mefedron biore od 2 miesiecy codziennie, bez przerwy, tylko sniffem. Co podchodzilam do lustra i patrzylam na jezyk zaczelam zauwazac, ze gora powierzchnia zaczela sie robic biala. Przez jakis czas nie zwracalam na to uwagi bo sadzilam, ze po prostu mam sucho w ustach. Wczesniej nie mialam tego problemu. Myslicie, ze to moze miec zwiazek z mefedronem? I czego jest to objaw? Mial ktos kiedys takie cos? :-(
Obstawiam, że ma to związek ze spływem i podrażnieniem nabłonka na języku, ale to tylko moje domysły.
ludens pisze:Tylko i wyłącznie język? Jama ustna jest ok?
Dodatkowo, możesz kupić sobie coś z benzydaminą w postaci tabletek do ssania - Tantum Verde, to pomoże na rozwijającą się florę bakteryjną.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.