ODPOWIEDZ
  • 88 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pocisk »
w porównaniu z 5dropsami naraz które ostnio jadłem i nie działały a na innych 1działała lajtowo to faza była zajebista ale 3lata temu dropsy jeszcze mnie fajnie kopały teraz praktycznie nic mnie nie kopie oprucz zioła dziwne bo wtedy w chuj tego jadłem a teraz prawie wogule
a mojej pojebanej bani bym za chuj nie zamienił ;D
Uwaga! Użytkownik Pocisk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Więc może to jest potwierdzenie teorii że fazy po mdma się kiedyś kończą.

ps. Ciekawe ile mi ich jeszcze zostało :scared: :-p
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 22 / 1 / 0
Ja dzisiaj w nocy jadłem kryształki, wsunąłem ok 0.2 i poczesało mnie bardzo dobrze :) Wrażenia są niesamowite, cały czas o tym myślę:D Sprawia gigantyczną przyjemność. Szczerze mówiąc to wole to nawet od koksu chyba :-). Polecam!! Muszę Tylko dodać, że ja raczej nie jem dropsów (rzadko bardzo).
  • 462 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
W jakiej cenie udalo ci sie kupic te krysztaly? W Polsce je kupiles wogole? Ja szukam juz od dluzszego czasu i lipa.
  • 22 / 1 / 0
0.1g/10zł w detalu, adresu Ci nie podam :P. Popytaj, poszukaj :)
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
Hej. napiszcie dokładnie jak powiny wyglądać te kryształy dostępne w pl.? Nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś zdjęcia. Czy są przezroczyste czy mlecznobiałe? Jak duże? Na zagranicznych forach UK czytałem,że tam mają nawet takie o różowym i żółtym odcieniu. Czy te kryształy to czyste MDMA czy jest tam jakiś syf a'la amfetamina?
                  ~O~
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Hej. napiszcie dokładnie jak powiny wyglądać te kryształy dostępne w pl.? Nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś zdjęcia. Czy są przezroczyste czy mlecznobiałe? Jak duże? Na zagranicznych forach UK czytałem,że tam mają nawet takie o różowym i żółtym odcieniu. Czy te kryształy to czyste mdma czy jest tam jakiś syf a'la amfetamina?
wiesz jak wygląda cukier ? identycznie wyglada mdma, tylko ze krysztalki są ok. polowe mniejsze :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
a jak z czystością? tzn.czego oprócz mdma można się w tych kryształkach spodziewać? chodzi mi konkretnie o kryształy,a nie zmielony proszek w którym pełno szkła i innego syfu.

i jeszcze jedna sprawa: jak smakują?
                  ~O~
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
http://www.erowid.org/ask/ask.cgi?ID=95
kryształy to skrystalizowane mdma, bez dodatkow, aczkolwiek jak siupniesz w nos to napierdala gorzej jakbys same szklo wciagal dlatego polecam rozpuscic w herbatce jak cukier i wypic ;)
i jeszcze jedna sprawa: jak smakują?
cierpkie w smaku, chemiczne. nie polecam :P lepiej w herbatce z cytrynką smakują.

ps. jak w nos przyladujesz to dzialanie da sie odczuc juz po 1 minucie
Ja dzisiaj w nocy jadłem kryształki, wsunąłem ok 0.2 i poczesało mnie bardzo dobrze :) Wrażenia są niesamowite, cały czas o tym myślę:D Sprawia gigantyczną przyjemność. Szczerze mówiąc to wole to nawet od koksu chyba :-). Polecam!! Muszę Tylko dodać, że ja raczej nie jem dropsów (rzadko bardzo).
dokladnie tak :) szkoda ze takie drogie :/

myslalem nad jakims hurtem, wtedy cena drastycznie spada...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 22 / 1 / 0
wiesz jak wygląda cukier ? identycznie wyglada mdma, tylko ze krysztalki są ok. polowe mniejsze
Niekoniecznie, widziałem kryształki które były sporo większe niż cukier :) Jeden kryształek - 1g.

Apropos ceny, w porównaniu do koksu wychodzisz sporo lepiej :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.