Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 3 / 0
Waszym zdaniem która amfetamina bądź metaamfetamina z dostępnych na rynku jest

1 Najbardziej euforyczna
2 Najlepsza
2 Przypominająca mefedron

Z tego co udało mi się wywnioskować to 3-FA jest faworytem
Ktoś gdzieś też pisał ze 4-FMA przypomina słabszy mefedron

+ aktywność związków, gdyby ktoś się wypowiedział ;)
:yay:
  • 447 / 45 / 1
4 Fma:
50mg - lepsze skupienie
50-100 slabo
100-200 Srednio
200-350 Mocno
350+ Petarda
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 196 / 3 / 0
Tylko dawkowanie przy obecnych cenach przeraża
60zł za 3-4 konkretne dawki
podczas gdy płacąc za 3-Fa 50zł mamy jakieś 3 razy tyle. Może ktoś jakoś opisać tą euforię z 3-fa ?
Czas działania

Dobrze by było gdyby powstała specyfikacja związków amfetaminowych, coś na kształt tego co powstało w wątku o ketonach ;)
http://hyperreal.info/talk/alfa-aminoke ... 32336.html
  • 1857 / 70 / 80
Gdzie sie wielbiciel stymulantów bawi tam sie koszta nie liczą %-D I tak na dobrą sprawe to w ciągu dnia przerobisz 1g czy to 4-FMA, czy to 3-FA czy jeszcze innego legal stima.

4-FMA ma elementy działania jak ekstazy, 3-FA działa jak ulepszony speed, 2-FA działa jak prawoskrętna amfetamina. Jeżeli chodzi o mnie to obie początkowe substancje tak samo zajebiste, nie umiem wskazać lepszej ani mocniejszej. 2-FA też jest dobre ale jednak ustępuje tym dwóm wcześniejszym.
  • 447 / 45 / 1
@Up
Racja, na stymsach przepierdala sie pieniadze xd
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 196 / 3 / 0
No tak, ale niektóre wychodzą taniej, inne znowu warte są wyjebania grubych pieniędzy.. ;)
Ale mam wrażenie że te 3-FA będzie najciekawsze pod względem cena/jakość bo tu kolega napisał ze nie umiał by wybrać a jednak 3-FA wychodzi 3-4 razy taniej od 4-FMA
  • 1857 / 70 / 80
Akurat tutaj obie substancje są warte swojej ceny moim zdaniem, nie ma sie co stresować że kasa wyjebana w błoto jeżeli ktoś używał wcześniej ketonów to i tak będzie odczuwalna różnica na plus pewnie.
  • 136 / 4 / 0
to teraz najciekawszym jest, jak musi działać 3-FMA...
  • 196 / 3 / 0
Ja własnie mam zamiar niejedzenia juz ketonów, szkodzi mi to na głowę i jakkolwiek by to nie brzmiało to "mam ich dość".

Przy euforycznych amfetaminach też jest takie parcie na dorzucanie jak przy ketonach np. 3mmc czy raczej mniejsze ?
  • 1857 / 70 / 80
Przy wciąganiu 2/3-FA ja miałem parcie dlatego że jest krótkotrwały wystrzał dopaminy po wciągnięciu, ale nie jest to aż takie parcie jak po ketonach. Przy jedzeniu za to jest o wiele mniejsze parcie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.