Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
pochodne kw. lizergowego rozkładają się chyba w ok 50 stopniach ;-)
Tak się zastanawiam, że może dawka była jednak zbyt mała. Osmond, z tego co pisze Hofmann, szamał Rivea kilka razy, w dawkach od 60 do 100 i za każdym razem doświadczył stanu apatii, zobojętnienia i zwiększonej wrażliwości sensorycznej. Po 4 godzinach przechodził w stan relaksu i zadowolenia.
U mnie było w sumie podobnie, tylko że w wersji superlight.
Nie wiem, czy ponawiać próby... Chyba jednak dam se siana i poczekam na jakieś dobre papierki.
Wkrótce sie nimi zajme, ale najpierw niech mi ktoś jeszcze odpowie
Sundazed napisał:
wrzuciłem je do kubka i zalałem do połowy wodą. Odstawiłem miksturę na 2 godziny i spożyłem
Wypiłem wodę razem z rozgniecionymi nasionkami, niczego nie odcedzałem.
Od siebie dodam że prawdopodobne dawki mogą oscylować wokół 50-100(?) nasion.
Sundazed pisze: Wypiłem wodę razem z rozgniecionymi nasionkami, niczego nie odcedzałem.
[url]http]
Kubek (porcelana), nie szklanka. I stał zakryty w ciemnej kuchni.
@Adam Selene
Na tym forum pisali o ekstrakcji głównie z Morning Glory i HBWr... Rivea ma, zdaje się mniej, szkodliwych alkaloidów, niż ww.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.