Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 2086 / 511 / 0
Być może to jest kwestia mojej bardzo dużej podatności na kannabinoidy i 0 tolerancji ( używam ich raczej rzadziej niż raz na miesiąc). Pamiętam, że marihuan na mnie również bardzo długo działała. Jak bardzo dużo wypaliłem na wieczór to jeszcze rano nic nie ogarniałem i czułem takie charakterystyczne uwalenie, połączone z brakiem siły.
  • 1203 / 21 / 0
Tak pykam sobie coraz częściej maczanę na 2ne1, 1:15 i nie wiem czy tylko ja tak mam ale wydaje mi się, że rozluźnia mięśnie delikatnie to kanna :)
Ktoś może ma podobne odczucia? Czy sobie wkręcam? ;)
Poza tym bardzo mi się podoba tego typu "zjaranie", miły kanapowiec. Mnie trzyma jakieś 45min.
Jak dodam thj018 (też 1:15) to może troszkę zwiększa się "psychodela" ale w granicach rozsądku :D
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 2086 / 511 / 0
Nie wiem czy to rozluźnienie ale również miałem wrażenie, że 2NE1 wpływa w przyjemny sposób na moje ciało.
  • 106 / 8 / 0
Oh, 2NE1... idealny bezfluorowy kannabinoid dla początkujących - dość słaby, przyjemny... natomiast ta jego znikoma moc i, indicowy sznyt, sprawiają, że palenie go na dłuższą metę zwyczajnie nudzi.
21st century hippie.
  • 527 / 6 / 0
Re: 2NE1
Nieprzeczytany post autor: jakcha »
2ne1 czyli apica inaczej? Rozumiem że bedzie zdelegalizowany?
  • 492 / 16 / 25
Moim zdaniem najlepszy kannabinoid :-D Przyjemny, niekarający, relaksujący, rozluźniający, śmiechowy... zalet można by wymieniać w kółko. Nie jest wcale za słaby, jak się nie wpada w ciąg to jest wręcz idealny :cheesy:
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 329 / 6 / 0
Potwierdzam. To mój ulubiony kanna po JWH-018. Brak efektów ubocznych, energetyczny, relaksik bananik na rynku, aż chce się tańczyć :D

Edit: JWH-018 nie thj 018 xD
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.