Jak HyperReal wpłynął na Twoje zdrowie
Zdecydowanie polepszył.
10
28%
Lekko polepszył.
5
14%
Nie widzę różnicy.
9
25%
Lekko pogorszył.
4
11%
Zdecydowanie pogorszył.
2
6%
"Ile Cię trzeba cenić, ten tylko się dowie..."
6
17%

Liczba głosów: 36

ODPOWIEDZ
  • 57 / 4 / 0
Wybrałem lekko polepszył. Mimo że początkowo popychał do ćpania, ostatecznie rzuciłem narkotyki.
  • 867 / 18 / 0
Ciekawa opcja - nie widze roznicy. Ty nie widzisz, ale twoja podswiadomosc jest zbombardowana afirmacjami w stylu - ''jestem cpunem'', a to zwieksza prawdopodobienstwo, ze bedziesz sie zachowywac w zaprogramowany sposob.

Ja zaznaczylem opcje - stracilem zdrowie. Nigdy bym nie zaczal jesc po kilka g 3mmc, gdybym tego na forum nie przeczytal. Teraz nadzieja na regeneracje zostala.

Trzeba by odwracac swoja uwage od cpania. Forum nie pomoze. No chyba, ze zdazyles znienawidzic dragow i czytanie forum poteguje twoja nienawisc i pogarde do uzywek i cpania. Zachecam do przyjecia takiej postawy, to ochronimy nasza podswiadomosc i przyszlosc.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
http://getcoldturkey.com/ - ustawiamy blok na hyperreala i da dam, dopóki ustalony blok nie zejdzie, to trzeba się sporo natrudzić by to wyłączyć.

Spiewaq też zauważyłem takie zaprogramowanie. Słyszy się cpun i potrafi się odpalić podświadomy program by to kurwa udowodnić zamiast to zmienić. Może nie każdy tak ma, ale u mnie tak to wygląda. Nawet jak w żartach ktoś nazwie ćpunem to się potrafi odpalić to gówno, i nagle budzisz się z igłą w łapie, 4 pakami antka i takie tam.
Get Cold Turkey od forum... chyba sam to zrobie. Tylko będę musiał zdać jeszcze pare relacji z sampli i chyba na 30 dni się wycinam, bo mam dość karmienia w sobie demonka. Rzecz jasna, forum to bardzo lubię. Ale od wszystkie czasem przyda się przerwa.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 867 / 18 / 0
Wydaje mi sie, ze afirmacje sa filtrowane przez nasze przekonania i nastawienie.

Przykladowo jak masz w bani: ''Cpanie jest ok'' + ''Jestem niezniszczalny'' + ''niezaleznie od wszystkiego czeka mnie zajebista przyszlosc'' ---> i do tego czytasz i czytasz o tym cpaniu, to jaki moze byc tego efekt? Odpowiedzcie sobie sami.

A jak masz cos takiego jak ja: ''dragi rozjebaly mnie, odebraly mi zdrowie, zainteresowania, szacunek do siebie, przyjaciol, rozwoj, pieniadze i nie wiadomo co jeszcze'' + to co wyzej -----> robia sie mieszane uczucia i walka ze soba.

Nie wierze, ze ktos, kto bral dragi nie ma w sobie resztek tych niszczacych przekonan, ktore sa karmione poprzez czytanie i rosna, stopniowo wypierajac te pozytywne.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 387 / 0
Szkoda że tylko 19 głosów, gdyby tak cały hyperreal zagłosował to przynajmniej by było wiadomo czy to o TO tutaj szkodzi czy pomaga wkraczającym w nieznane %-D
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 136 / 6
Te czasy, gdy Hyperreal naklanial mnie do cpania, juz dawno minely. Teraz zdecydowanie polepsza mi sie nastroj, jesli moge komus pomoc, wyczyscic kilka tematow czy zapoczatkowac jakas dyspute - nie jest to euforia, ktora towarzyszyla mym poczatkom, gdy niepewnie odkrywalem kazdy nowy temat, dopiero stwiajac pierwsze kroczki w tym niebezpiecznym obszarze, niemniej cieszy dusze :-)

Poza tym dzieki forum nauczylem sie robic taki, by po narkotykach owe zdrowie pozostalo jak najmniej nadszarpniete Innymi slowy pomogl w zostaniu swiadomym uzytkownikiem i odslonil wiele slabych stron narkotykow, ktore do dzis sa dla mnie przestroga. Czuje sie w pewnym sensie na nim wychowany. Glosuje na "zdecydowanie polepszyl".
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 723 / 16 / 0
Ech tam hyperreal. Z jednej strony to tu nabyłam wiele wiedzy o ćpaniu, a to ćpanie pogorszyło moje zdrowie. (choć gdybym tej wiedzy nie miała to kto wiem, może z głupoty bym się otruła zamiast naćpać ;-) ) Z drugiej strony z hajpa mam wiedzę jak minimalizować skutki ćpania, jak dbać o niektóre aspekty zdrowia w kontekście ćpania, ale nie tylko - co polepsza moje zdrowie.
I jak pisze przedmówca - hajper dał mi dużo wiedzy ogólnej o dragch co bardzo minimalizuje "koszty" zdrowotne, życiowe, społeczne ćpania. To jest na plus. Na plus jest też fakt że mogąc pogadać o narkotykach z innymi zainteresowanymi lepiej się czuję psychicznie.

Ale ostatecznie nie uważam aby [H] "polepszył" bądź "pogorszył" moje zdrowie. W końcu to ja decyduję jak spożytkuję/użyję tej wiedzy. To ja działam na swoją szkodę albo pożytek, nie hajper.

W końcu forum mi dragów do ust nie wciskało na siłę. I sądzę że to trochę śmieszne jak niektórzy twierdzą że to hyperreal im zrujnował życie (a spotykałam się z taką opinią). Owszem czasem czytanie postów jak to się ludzie ultrazajebiście naćpali może nakręcać... Ale. Ja na przykład, jak odstawiam i zmniejszam dawki to nie wchodzę do działów o opio bo wiem że łatwo się tam nakręcić, wiem że tak jest i po prostu wtedy tam nie zaglądam. Każdy (bardziej lub mniej) ale SAM jest odpowiedzialny za swoje czyny.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 370 / 13 / 0
Polepszył, poprzez ciąg skutkowy [H] -> psychodeliki -> wzięcie spraw w ręce -> zdrowie.
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 257 / 11 / 0
W moim przypadku było najpierw znajomi, potem tematy na hypku, którego znam od lat. Nie pisałam, czytałam, potem zapomniałam hasła i po jakimś czasie nowy profil. W okresie podjarania tym czym się raczylam nalezenie do grupy wtajemniczonej, zajebistej, innej ale mającej wspólne cele było superowe. Teraz dystans i bardziej szukanie za i przeciw tego co chce zrobić albo robie. Forum porad jak być cpunem. Unikalna sprawa. Czasem czytam kogoś i myślę "o to moje myślenie xx czasu temu, ciekawe jak gość skończy". Mam mieszane uczucie czy to forum jest zle. Sama nie wiem.
Oko za oko, za ząb. Dlaczego kurwa za pieniądze?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?