Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
kapitanxsova pisze:i jak sadzisz te twoje mniej wiecej 75mg jest dobre na poczatek czy lepiej zmniejszyc/zwiekszyc ?
Anon pisze:Czy difenidyna działała na któregoś z was stymulująco?
Ja również nie doświadczyłem żadnego pobudzenia raczej typowe dla dysocjantów senne rozleniwienie ^_^
Anon pisze:@2up
Właściwie to ta jedna wypowiedź mi wystarcza ;] Skoro pod każdym względem gorsze od MXE to zdecydowanie nie mam czego w tym szukać.
Dziwi mnie tak małe zainteresowanie tym dysocjiantem gdyż sam uważam że ma naprawde ogromny potecjiał. Pod żadnym względem nie powiedziałbym że jest gorszy od MXE(którego jestem wielkim fanem
Raczej dawka będzie odmierzona prawie idealnie i podana w piwie, jeśli to jest ważne.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.