I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Klopoty z sercem - siadzie ci pikawa
Klopoty z oddychaniem - mozesz sie udusic
i tak dalej, i tak dalej :)
Jak mają się psychodeliki do uszkodzeń ciała?
powazne uszkodzenia kregosłupa podczas wyrywania chwastów i marchewek.
ps. a ile marchewek wyrasta z jednego nasionka marchewki ?:D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: A jak niby mają się grzyby, salvia, LSD, MJ doi kłopotów z sercem? Albo z oddychaniem?
A czemu nie dodasz do tego chocby DXM, PCP czy ketaminy?
A ostrożnie, to trzeba z każdym narkotykiem.
P.S. Ecstasy to też psychodelik, a jak ktoś nie ma szczęścia to może nawet zejść z tego świata ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Nie sądzę.
2.Jak sie bierze to odrazu zamierzona ilosc np. 3 czy mozna dorzucac co kilka godzin
Można ale to większego efektu raczej nie da. Lepiej przed jedzeniem pierwszego dropsa nawpierniczać sie słodyczy i cytrusów. Wolę zjeść 5 na raz, niż np 3 i godzine pozniej dwa.
3.Czy mozna żygac po nich krwia lub zwyczjny spaw i czy to normalne
Przypadku żygania krwią jeszcze nie widziałem aczkolwiek być może jest to możliwe :P. Normalne spawy widziałem, wg mnie jest to efekt nadmiernego picia alkoholu.
4.Slyszalem że nie wolno pic bardzo duzo wody tylko jakis napój izotoniczny z witamina c,e
Nie powinno się chlać zbyt dużo wody bo wytrąca sód z organizmu - tak słyszałem. Lepiej jakieś kubusie i te sprawy... Witamina C nie lubi MDMA i stara się pozbyć jej z organizmu, podobna skraca fazę.
5.Czy mozna pic duzo alkoholu ja raz z 10 browarow wypilem
MDMA podobnie jak inne środki odurzające wpływa na serce. Pij śmiało kolego, na zdrowie.
6.Czy dawka zalezy od wagi ciala
No nie bo po co :).
7.Jak poznac ze sie zblizam do niebezpiecznej granicy przedawkowania.
Radziłbym Ci nie poznawać zbliżać się do niej. Myślę że 5 dropsów "na raz" (niebieskie Jing-Jang) to już ekstremalna jazda, nie wyobrażam sobie siebie po większej ilości. Jak poznać? Poznasz od razu. U zdrowego człowieka emdiemej powoduje migotanie przedsionków co jest bardzo niebezpieczne, każda pixa więcej zwiększa prawdopodobieństwo... domyśl się czego.
##########################
Osobiście lubie dropsową jazdę (kto jadł i nie lubi), ale coraz częściej zastanawiam się czy nie wybrać się DOBROWOLNIE na odwyk póki jeszcze nie jest za późno...
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).