Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 0
nie polecam tego wciągać, nos zapchany na 2 dni.
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
Bardzo dobry lek na sen, dawki 25-100mg ;).
  • 867 / 18 / 0
Szczegolnie dobry dlatego, bo dziala nawet, gdy wypiles za duzo kawy lub byles bardzo nerwowy. Przebija sie przez wszystkie lekkie stymulanty w dawce 25mg.

W wiekszej dawce przebije sie przez mocne stymulanty. Dobrze miec tego typu rzeczy w apteczce. Nie wyobrazam juz sobie brania czegos takiego jak feta, i meczenie sie na zwale zamiast przyjebania kawalka neuroleptyka na sen.

pseudoefedryna (wyrzut noradrenaliny) + kwietiapina (polepsza metabolizm noradrenaliny) + kilka kubkow zielonej herbaty (relax poprzez aktywacje receptora kanabinoidowego C1) = przyjazna przeciwdepresyjna bombka.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
szybko rosnie tolerancja, oproznilem opakowanie 30 tab x 25mg w 10 dni teraz nie wiem co mam robic chyba sie Aviomarinem polecze bo zasnełem dzis o 6
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 101 / 0
hmm biorę kwetiapine długo dosyć od ok 3 lat,ale na zmiane w miedzyczasie byla olanzapina z convulexem,kwetiapina z fluoksetyna.Hmm swego czasu jak nie wzielam jej na sen czulam sie zle,problem z zasnieciem.Do quetiapinum idzie sie 'przyzwyczic'delikatnie mowiac ma potencjal uzalezniajacy przy dluzszym zazywaniu.
Uwaga! Użytkownik trufla1989 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
extraviado pisze:
Pseudoefedryna (wyrzut noradrenaliny) + kwietiapina (polepsza metabolizm noradrenaliny) + kilka kubkow zielonej herbaty (relax poprzez aktywacje receptora kanabinoidowego C1) = przyjazna przeciwdepresyjna bombka.
Zaciekawił mnie ten mix, jakie dawki?
koniec i bomba, kto znał ten trąba.
:tabletki: :hel: :nos: :strzykawka: :kreska: :grzybki:
  • 867 / 18 / 0
Mam tabletki z ekstraktem z zielonej herbaty z 150mg polifenoli. Takich tabletek ze dwie, trzy z rana (bo trzyma caly dzien). To bedzie kilka mocnych kubkow. Tylko ostroznie przy laczeniu z SSRI/SNRI bo wchodzi w interakcje i wzmacnia (bo tez wplywa na metabolizm serotoniny).

Sudafed normalnie 1-2 tabletki naraz. Trzyma 6 godzin.

Kwietiapiny bralem 25-50mg dziennie.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
Kwetiapinka zdecydowanie number one na sen po miesiącu stosowania 200mg ide spać 20-22 wstaję sam z siebie o 7 wyspany i wypoczęty zero zamulenia gotowy do działania. Na początku tak z tydzień rano była ostra zombifikacja ale szybko znikła. W dodatku cały czas mam ciekawe realistyczne sny. Z autopsji wiem że biorąc 200mg na sen można w dzień walić stimsy, opio i wszystko działa jak ma działać nie czuję aby kwetiapina osłabiała działanie tych dragów. Może nawet opio nieco wzmacnia. Dodatkowo kwetiapina jako jedyny neuro nie podnosi poziomu prolaktyny.
  • 20 / 1 / 0
Czy można stosować kwetiapinę jako, w pewnym sensie, substytut benzo. Chodzi mi stosowanie doraźne, o efekt nasenny przy zjeździe wywołanym ćpaniem ketonów/amfetamin. Testowałem kwetaplex(ok 60 mg) i zmuliło mnie srogo, ale wtedy byłem czysty od jakichkolwiek dragów. Więc nie wiem jak może ten lek podziałać, gdy we krwi krąży a-pvp czy inne gufno.
man is the cruelest animal
  • 283 / 1 / 0
Można ale kwetiapina z tego co pamiętam słabo blokuje receptory serotoninowe, dopaminowe i nor-adrenalinowe tylko silnie działa na H1 z tego efekt uspokajający. Do takich celów zalecałbym Olanzapine albo Chlorprotiksen one antagonizują o wiele więcej receptorów to i sen będzie lepszy i uniknie się podczas snu większości dalszych uszkodzeń receptorów i neuronów wywołanych stresem oksydacyjnym.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.