ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Jest wątek euforyczne beta ketony ,gdy ketony sa przede wszystkim euforyczne

a jakie są empatogenne w stylu Methylonu :-)

nie zależy mi na mocno euforycznych uzależniajacych ketonach w stylu 3mmc
  • 720 / 12 / 0
To ja podpowiem - tam gdzie jest emaptia to i przewaznie wystepuje euforia. :) Dziwne pytania zadajesz. :D
3mmc, brefedron, mefedron, metylon, 4mec, 4emc, metedron; 3,4dmmc; i jeszcze pewnie troche by sie znalazło. Tam masz empatie ale i euforie (niestety %-D )
  • 1472 / 26 / 0
Wiadomo ,ze w każdym Ketonie jest trochę euforii :-)

Pytam o takie tam gdzie przede wszystkim jest empatia, takie do jedzenia z dziewczyną :-) tam gdzie czujesz przede wszystkim potrzebę bliskości , a nie empatia jest wywoływana pod wływem euforii ,że chce Ci sie rozmawiać tańczyć z ludzmi itd :-)
  • 720 / 12 / 0
No to wlasnie to wszystko co Ci podałem.
  • 906 / 36 / 0
Największej empatii uświadczyłem przy brefedronie. Po prostu musiałem z kimś rozmawiać. Nie znam się za bardzo, ale wydaje mi się że empatię i euforię otrzymujemy tylko w pakiecie.
297 dni czystości (05.01)
  • 506 / 12 / 0
Emce czy ty musisz tworzyć kilka tematów tygodniowo? Ogarnij się. Większość i tak ląduje w śmietniku. Informacji, których poszukujesz jest pełno w tym dziale, wystarczy tylko poszukać.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 2714 / 513 / 0
brefedron w dawce 300+.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 3206 / 176 / 0
Emce pisze:
Jest wątek euforyczne beta ketony ,gdy ketony sa przede wszystkim euforyczne

a jakie są empatogenne w stylu Methylonu :-)

nie zależy mi na mocno euforycznych uzależniajacych ketonach w stylu 3mmc
Próbowałeś metylonu? Wygląda na to, że nie.

Dlaczego akurat beta-ketony? Jeśli chcesz coś empatycznego i tylko empatycznego, zainwestuj w dobre MDAI.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
Kurwa a gdzie KLASYG? czyli MDMA. Aha no chodzi o ketony. Ale i tak ketony to scierwo wiec to jednak ja mam racje %-D
  • 934 / 12 / 0
tak 250mg metylonu + 200mg butylonu kiedyś mój top one na każdąimpreze, gorzezj że poxniej i pomiędzy imprezami waliłem i po nie za długim ciagu już sensu nie byłol więcej jeść tego, ale początkowo po gramie jednego i drugiego plus tzreci czegośekstra jeszcze i dwie doby imprezy non stop :klub rano after przeciagniety do wieczora i ponownie powtorka z rozrywki. Oczywisćie nie byłą to emaptia ażtak przejaskrawiona jak na MDMA (mi wrecz w MDMA przeszkazdzaja te wszystkir takie sztucznosci czy to własśnie w kontaktach ludzich czy całej tej pluszowosci) Po drugie MDMA bez stymulanta to mało imprezowa uzywka. Pod tym wzgledem metylon i butylon lepiej wypadały bo w miksie (to zasługa butylonu że o snie mozna bylo na dobra dobe przynajmniej jzapoomniejć )
Nic innego choćby w małej częsci tylko podobnego nie znalazłem w żadym innym bk które próbowałe (czyli pewenie wiekszosc syfu ktora wyszla na rynek d otychczas. A obecnie pożegnałem już na stałe ketony bo p=odmówiły posłuszeństwa i działamnie znikneło całkowicie nie warszne jaki keton większosć sproboweałe i iloscu grama na raz i kiedy po tym prawie nic nie było to To olałaŁEM SPRAWĘ. Gozej że ze wyboru za duzego poza bk nie ma x-fa ale one tez na mnie juz praktycznie nie działaja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.