Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Jeśli ktoś próbował, bardzo proszę o opinię. Jestem fanem 5f-pb22 i jeśli ta substancja działa tak, tylko kara jeszcze bardziej, to idealnie. Niestety mam ostatnimi czasy bardzo mocno ograniczone fundusze i nie kupię w ciemno :(
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 9 / / 0
ktoś jest może w posiadaniu jakiś informacji i chce się podzielić ?
znajomy zamowil grama a jest niepalacy i nie wiem na ile ma to rozrobić . :/
myślicie ze 1/40 dla niepalącego bd ok ?
  • 483 / 67 / 0
Grentoo - pomyłka, ale ktoś już dodał opinię, nie w tym temacie,

pisz co, bo też czekam!

@up
rób na 1:20, lepiej zrobić mocniejsze, potem sobie ew. rozmieszać jak będzie za mocne. Odwrotnie to lipa.
ew. zrób research z vapo - ocenisz wtedy na oko (chyba, że masz wagę to policzysz) moc proszku.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 992 / 17 / 0
No ja paliłem, jakiś strasznie mocny kanna to nie jest - to nie AM-2201 nie ma obuchem po łbie. Ale faza sama w sobię piękna jest! Bardzo FUBINACe przypomina, taki kolory, head-high - ale jaki bodyload? Lekki dla ciała mi się wydaje ten kanna, po FUBINAce przejaraniu paranoje z sercem, ostre, tutaj nic takiego nie ma. Co prawda potrzeba więcej testów, ja się nie piszę, ja nie umiem palić racjonalnie.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1 / / 0
Vapo dosc sporo, nie jest jakies powalające, nawet przyjemne :D stopniowo sie ładuje, jak dla mnie lepsze do 5f
  • 460 / 59 / 0
waporyzuje te kanna od 3 dni, sypiac na wierzch lufki z tytoniem szczypte wielkosci glowi od zapalki i robiac z tego gravity bong

wejscie jest po chwili lekkie, po 3-5min nagle w głowie zachodzi zamęt, jakbym zaczął trząść mózgiem, trudnosci z gadaniem, psychodela. gdy poszlo wiecej bylo fraktalnie i dysocjacyjnie, gdy mniej napady smiechu i gadka, taka dziwna sativka. tolerka rosnie srednio mocno, bardziej niz na np akb48 imho, ogolnie maczanka bardzo mi sie spodobala, czuj jednak po zebach ze cos sie dzieje :D
  • 4 / / 0
Ta substancja bedzie legalna po wejsciu ustawy?
  • 219 / 18 / 0
Nie ma jej w wykazie. Minuta w googlach, żeby znaleźć sklepy z legalnymi w dalszym ciągu kanna, piętnaście sekund na znalezienie ustawy... :rolleyes:

http://orka.sejm.gov.pl/Druki7ka.nsf/Pr ... 3-2015.pdf

Kannabinoidy objęte ustawą:
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Sprawdzalem juz wczesniej czy nie ma go na liscie, i nie ma, jednak sa inne podobne kanna a w ustawie jest mowa o solach, estrach... tych substancji a to poza moja wiedza
  • 219 / 18 / 0
Chodzi o wszystkie sole substancji wymienionych, ustawa w ten sposób dotyczy, przykładowo, w równym stopniu siarczanu czy chlorowodorku morfiny, co "morfiny" w ustawie (nazwa "morfina" dotyczy wg. nazewnictwa chemicznego wolnej zasady).
Co do eterów i izomerów, ustawa mówi dokładnie o solach estrów, eterów i izomerów, o których mowa wyżej, jeśli ich istnienie jest możliwe, rozumiem to jako "soli substancji z powyższej listy", rozbite na trzy słowa. Jeśli rzeczywiście dotyczyłoby to estrów, eterów i izomerów substancji, o których mowa wyżej, zrobiłby się, lekko mówiąc burdel. Przykładowo, z delegalizacją akb-48 wiązałaby się delegalizacja pochodnej LSD o której nawet nie ma tematu na hyperrealu, z delegalizacją UR-144 - wprowadzenie kar za 4 leki opioidowe (z których 3 są, przy okazji, na ustawie) i lek na parkinsona. Kodeina powinna była być wtedy traktowana jak morfina, bo jest jej eterem, etc, etc.
Jakoś tego nie widzę, a na pewno nie dotyczy to tego kanna.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.