Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 6 / 0
Zabić nie zabije, ale uważaj, będzie mocno.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
Alfredo pisze:
Odstawiam właśnie AM-2201 i 5f-AKB i pocę się jak pojebany, do tego brak apetytu i problemy ze snem, wkurwienia chyba nie muszę dodawać :D
Po kilku dniach wraca czystość umysłu, jest dobrze, warto to wytrzymać.
  • 425 / 3 / 0
nota600, OSTRZEGAM I ODRADZAM, różnie ludzie na to reagują, ale widywałem naprawdę ciężkie stany po podobnych zabawach, nie tylko psychiczne, też fizyczne
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 823 / 11 / 1
@up To ile sypnąć na 40g podkładu ? Waga się zjebała więc tak na oko mogę dać 2/3 grama am. Będzie dobrze ?. Nie może wyjść za słabe (lufka na dwie osoby) i za mocne (wiaderko na osobe).
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 425 / 3 / 0
Proporcja dobra, tylko pierwsze palenia rób dużo ostrożniej, wyrobi się tolera, przyzwyczaisz się do tego typu fazy - wtedy wiadra.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 1 / / 0
Mam dobre i niedobre wspomnienia z substancją . Naprawdę przyjemnie to wspominam 1 dzień na niej kiedy była kontrola i myśli łączyły się z fazą . Później im dalej w las tym gorzej .Maksymalny haj można powiedzieć że człowiek się budził gdy mu się skończyło i był zdziwiony że nic nie ma. ( vendor 10 -14 g ). Straciłem robotę 2 razy - no ogólnie zapomnieć łatwo o całym świecie .
Bardzo to przyjemne przy fajnych grach.
Niestety tolerancja rośnie mega szybko i w krótkim czasie zabija prawie potencjał używki .
Straszne ciśnienie na dopał. Łatwo wtedy o spanie i ciągi. Może to dlatego bo wchodzi z energią a później szybko schodzi i zostawia zmułę .
Nie jarałem nic 8 miesięcy zastanawiam się teraz by coś przypalić tylko w sumie boję się trochę że mi odbiję i stracę pracę :-|
  • 1 / / 0
Ile mg do waporyzowania w żarówce? Można to rozcieńczyć z jakąś cieczą, bawić się z oparami? Lubię dużo dymu, a jeśli byłaby to woda - nie szkodziłaby jak podkład z roślinek i mydeł. Coś na wzór Thompsona w scenie z high-water mark z Fear and Loathing jeśli ktoś kojarzy.
Przeleciałem całe forum i mnóstwo innych stron i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi... W tym temacie przejrzałem przynajmniej 50 stron bez skutku.
  • 823 / 11 / 1
Albo mam przejarany mózg, albo źle wymieszałem maczankę. Bo muszę spalić całą lufe (1:40) żeby się porobić i tak jakaś taka pusta ta faza. Nie ma tego czegoś.... :huh: Głowa ciężka, myśli czyste, na ciało mi za mocno nie siada, zupełnie inna faza niż np. takie bb-22 (czyt.gorsza) i nie podobna do mj.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 3955 / 147 / 0
am2201 tak dziala wlasnie, raczej pusta faza. sa ciekawsze kanna.
  • 1521 / 73 / 0
@finnie ty to sobie lepiej shishe kup. Am tak kara ze nie zdazysz sie pobawic tym dymem.
@up am ma karac a nie rozluzniac. Za malo zjarales, prochu przykaraj.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.