ODPOWIEDZ
  • 203 / / 0
25 (Wrocław) i 26 (Kraków) kwietnia BSE wystąpi (chociaż bradzo prawdopodobne jest, że będzie to tylko 1 osoba z całego składu :/) w naszej kochanej ojczyźnie :-)

Jeśli znajdują się na forum ludzie lubiący ponakurwiać do neurofunków, dnb i innych pokrewnych gatunków, proszeni oni są o poinformowaniu swojej obecności w danym wydarzeniu (oczywiście jeśli tylko chcecie, a jeśli nie to chuj wam w dupe :gun: ) ;-) Wiem, że na hajpie jest sporo osób z podanych miast. Nakurwiacze dajcie o sobie znać i pokażmy jak potrafi się bawić hajperrial %-D

Ja osobiście będę we Wrocku :*)
Do odważnych trip należy :)
  • 343 / 3 / 0
mnie jakoś nie ciągnie do zobaczenia na żywo "wielkiej" sceny neuro i wgl dnb . dla mnie neurofunki może grać byle kto ,byleby selekcja była na poziomie plus nagłośnienie kotne i obowiązkowo ciasny,zadymiony klub. takich imprez było tu w krk od chÓja kiedy istniał roentgen , krzysztofory ...
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 203 / / 0
eeeeee tam pierdolisz, szkoda Ci 25 zł %-D
omega_91 pisze:
dla mnie neurofunki może grać byle kto ,byleby selekcja była na poziomie plus nagłośnienie kotne
Zgadzam się z tym w 100%. Chociaż ostatnio irytowało mnie to jak jeden koleś puszczał mega żywego seta, a sam zamulał dupę za konsoletą, jakby strzelił z 5 wiader przed występem :rolleyes:

W mojej okolicy nie często zdarzają się imprezy w dramenbejsowym klimacie, poza tym wystarczająco przekonywującym dla mnie faktem jest sam fakt, że będzie to bse.
Do odważnych trip należy :)
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.