Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Acetildenafil.gif
5-[2-etoksy-5-[2-(4-etylo-piperazyn-1-ylo)-acetylo]-fenylo]-1-metylo-3-propylo-1,6-dihydro-pirazolo[4,3-d]pirymidyn-7-on
https://en.wikipedia.org/wiki/Acetildenafil

Analog Sildenafilu ,jest dostępny w PL jeśli ktoś nie wie o co chodzi ,nie jest to środek odurzający,jest przydatny na męskie sprawy szczególnie przy stimsach

jak wypada do sildenafilu ? jakie dawkowanie ?

Tak w ogóle dobrze ,że ktoś pomyślał poza sprzedawaniem substancji, sprzedawać substancje pomocnicze ,w końcu jest już RC benzo ,myśle ,że teraz na rynku pojawi się więcej tego typu środków :-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2014 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 97 / / 0
Myślę, że substancja może mieć bardzo przydatna w miksie z 3mmc, a także 6-APB.
Trzeba będzie pomyśleć nad dawkowaniem :mrgreen:
  • 1472 / 26 / 0
Jestem po testach ta substancja lepiej wypada od sildenafilu :-)

30 mg bobka juz działa ,albo 20 mg sniff ,sniffuje się lepiej niż sildenafil który też był lepszy sniffem ,większa aktywność od sildenafilu :-)
  • 97 / / 0
No to trzeba będzie spróbować miksu 130mg 6-APB + 30mg Acetildenafil :mrgreen:
Ale ten Acetildenafil to tak z godzine po 6-APB podać :geek:
  • 527 / 6 / 0
To to samo co tadalafil? Jakieś różnice? Jak długo utrzymuje się czas działanie Acetildenafil-u?
  • 1167 / 13 / 0
bezpiecznie to z czyms mieszac? Np 3mmc lub 5mapb?
  • 1472 / 26 / 0
@Jakcha analog sildenafilu nie trzyma nie wiadomo jak długo trzeba dorzucać

@vi4rus ,mieszałem to z 5mapb na ciało lżejszy niż sildenafil, czy bezpieczny na kazdego moze inaczej zadziałać ,zbadaj próbuj od małych dawek 15 mg itd jeszcze 3 razy bardziej aktywna od sildenafilu :-)
  • 1167 / 13 / 0
wciagac czy oral?
serce nienapierdala potym bo jeszcze nigdy nietestowalem podobnych srodkow
  • 97 / / 0
vi4rus pisze:
(...) bo jeszcze nigdy nietestowalem podobnych srodkow
Ja również. A mam ochotę spróbować jakiegoś miksu z 3mmc lub nawet 6-apb. :mrgreen:
Czy mógłbyś Emce w 2-3 zdaniach opisać ogólne działanie/efekty Acetildenafilu solo, jak i również miksu z 5-mapb? ;-)
  • 1472 / 26 / 0
solo nie próbowałem bo nie potrzebuje :-D

działanie złe słowo , to nie działa afrodyzyjnie ,tylko go stawia :-) najlepiej dorzuć do tego nospe ,bo rozkurcza mięsnie jak i ten mięsień :-)

działa dobrze choc raz musiałem sie przez 2 h pomęczyć ,jak sie go postawi raz to już nie opada :-) ogólnie czuc to lepsze ukrwienie tamtych miejsc :-)

wjazd na serce itd jako tako nie czułem :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.