Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 68 / 2 / 0
Proszę o wypowiadanie się zarówno użytkowników, którzy stosują opioidy krótko, jak i od kilku miesięcy czy lat. Jak wasza wątróbka? Robicie badania enzymów wątrobowych? Piszcie jak się czuje wasza wątroba i jakie opioidy bierzecie

U mnie:
Niedziela 24 aco, pon 12 tab. poltram combo a bez filtracji (1 tab. 375 mg para bodajze) i wczoraj 4 antki po filtracji. I tak dzisiaj odczuwam watrobe moze nie jest to bol, ale czuje ze cos jest nie tak. I teraz pyttanie przejdzie mi to ? po ilu? i czy moglem stale uszkodzic watrobe po takim czyms. Nie zamirzeam juz nic tykac bez filtracji a aco to i tak raz na rok biore.
  • 68 / 2 / 0
takie sciskanie w watrobie tylk obardzo malo odczuwalne.
  • 451 / 4 / 0
Czujesz, że się powiększyła? Jest jakby napowietrzona? Przejdzie po paru dniach, teraz katuj sie thio, to wątroba od parasyfu odpocznie :D
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 68 / 2 / 0
no w sumie troche tak :) Dzieki za szybka odp. Odpocznie odpocznie. Ja wrzucam okolo raz na tydz. kode. Thio ryje zoladek na potege cholera nie chcialbym sie wrzodow dorobic. Ile parasyfu zostaje po filtracji z 4 antkow np. ? mniej-wiecej ?
  • 451 / 4 / 0
Zalezy to od wody uzytej do filtracji. Potrzebujesz tyle wody ile potrzeba na 100% rozpuszczenia sie w niej kodeiny ( zobacz w tab rozpuszczalnosci ) kazda wieksza ilosc wody uzytej do ekstrakcji to po prostu wiecej rozpuszczonego parasyfu w roztworze z kodą.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 68 / 2 / 0
Swoja droga to normalne? Czy to ja mam z dupy watrobe bo do dzisiaj mi sie utrzymuje. Zdecydowanie mniej jem itp.
  • 286 / 3 / 0
moja watroba jest jak nowa pomimo ze byla podniszczona alkoholem pitym w malych ilosciach every day (4+ piwa). potem wpadlem w opiaty i po kilku latach okazalo sie ze mam watrobe nowa i wspaniala ;) opiaty te naturalne raczej nic do watroby nie maja ...
  • 68 / 2 / 0
Okazalo sie ze to zapalenie dwunastnicy. Chwilowe i przeszlo. Badz co badz destylke lepiej robic.
  • 510 / 6 / 0
Ćpam od 1,5 roku, na początku głownie PST, od kilku miesięcy również buprę, inne opioidy raczej w śladowych ilościach. Jak na razie nie zauważyłem żadnych problemów ani z wątrobą, ani z żadnym innym organem.

Rada dla kodziarzy walących Thiocodin: Pijcie siemię lniane (lub całe nasiona lnu - gotowane) przed zarzuceniem tabsów. Len ma niesamowite właściwości osłonowe, przez co pozwala uniknąć problemów z żołądkiem.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
Najlepiej niech wgl nie żrą thiocodinu tylko stylowo przeprowadzą filtrację z antka :>
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.