Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
A ja mam inne pytanie. Czy branie takich środków jak metafedron i innych beta-ketonów wpływa na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych? Zaczynam brać hormony i się zastanawiam, czy nie powinnam zrezygnować ze swoich małych słabości ;)
  • 788 / 21 / 0
Jak myślicie, metkat i mef mogą miec wpływ na opóźnienie okresu? Staram sie jeść w miarę dobrze, wiec to odpada.
Jakieś doświadczenia?
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Prochy mieszają w organizmie więc czemu nie? Podejrzewam, że jedno czy parokrotne zabawy w małych dawkach raczej nie wpłyną, częstsze zażywanie już mogą - niemniej to kwestie osobnicze. Jestem zdania, że mogą. Moja luba żry kodejenę, a żeby to raz mi stracha napędzała
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 721 / 3 / 0
Jak byłam w ciagu na Tramalu to nie miałam okresu jakieś 10 miesięcy. Strasznie źle się cały czas czułam, opuchnięta chodziłam, jak w końcu dostałam to w parę dni jakieś 5 kilo mi zleciało (zatrzymana woda w organiźmie?), potem jak zaczęłam normalnie jeść i przyjmować odpowiednie suplementy to w miarę wszystko się unormowało. Myślę, że ten brak okresu jest spowodowany wlasnie tym, że na bombie człowiek nie zje, nie wypije odpowiedniej ilości wody, nie myśli się o takich podstawowych rzeczach. Wypłukane wszystko z organizmu i organizm dostaje po dupie - w nagrodę dostajemy rozjebaną gospodarkę hormonalną.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 2 / / 0
Oczywiście, że te substancje mają wpływ na opóźnienie okresu. W ostatnim miesiącu brałam dość często podobne substancje (tak mniej więcej do 3 razy w tygodniu) i okres mi się spóźnił o ponad tydzień. Przy czym odczułam to opóźnienie dość mocno. Hormony buzowały strasznie. Jak ma się taki problem radzę zrobić sobie małą przerwę od tych substancji, zacząć zdrowo się odżywiać i pić dużo wody, zwłaszcza jak prochy popija się alkoholem. Po małym detoksie organizm dojdzie do siebie i okres powinien się pojawić. Jak nie to radzę iść do lekarza się przebadać.
  • 562 / 29 / 0
A wiecie czym może być spowodowane lekkie, codzienne krwawienie trwające 2 tygodnie po okresie? Co prawda już minęło, ale z ciekawości pytam.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 383 / 0
Możliwe że masz rozregulowaną gospodarkę hormonalną. Jeśli jest lekkie to pewnie nie martwi Cię to aż tak bardzo, ale fakt faktem - w ogóle nie powinno tak być, bo jednak tracisz ileś tam mililitrów krwi dziennie. To że powinnaś iść do ginekologa to pewnie wiesz, chyba że już byłaś i nic nie stwierdzono wtedy prawdopodobne jest, że tak właśnie wygląda u ciebie cykl, a jest to sprawa osobnicza - niektóre kobiety mają miesiączke trwającą 3 dni i koniec.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 788 / 21 / 0
Zastanawiam sie czy opóźnienie bardziej spowodował stres, nieregularne przyjmowanie żarcia i bardzo rożnych ilościach czy dragi same w sobie. Z autopsji ; jeśli żresz stymulanty a ciotka nie przychodzi - cierpliwości. Jak dojedzie to tak Ci wykręci brzuch ,że bedziesz sie zwijac z bólu gorzej niz na zjeździe.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 5 / 0
Mam nadzieję, że w przypadku mojej lubej się to sprawdzi, bo 2 tygi już się spóźnia. Tak w ogóle to któraś z Pan tutaj miała przypadek, że po jednorazowym przyjęciu tryptamin okres sobie dał spokój na jakiś czas?
  • 4807 / 268 / 0
Jak chciałbyś nazwać syna? Bo życzę Ci syna :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.