Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
" NO TO MNIE PRZEKONALES %-D "

No i wszystko w temacie. Możesz ucałować mój sygnet %-D*

Ale tak jeszcze - te twoje nerwy - to jest bardzo słabe; jakoś Cię ten giebl nie nobilituje w kwestiach samokontroli i kultury osobistej*^^. Wydaje mi się, że każdego, komu się coś w GBL'u nie podoba szufladkujesz razem z ignorantami od stwierdzeń "narkotyki to zło, bo tak!". Ochłoń i nie płodź takich bzdet, bo kompetentnemu nie wypada.

* - żarty tylko takie; nie przejmuj się pysiu
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1934 / 108 / 0
No i wszystko w temacie. Możesz ucałować mój sygnet %-D* - rozdaja takie za niskie IQ zeby reszta spoleczenstwa was rozpoznawala ? :D

no no zmiana tematu na wodolejstwo , jakie to bylo do przewidzenia...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 3900 / 245 / 13
http://hyperreal.info/talk/kilka-podsta ... l#p1554953 - tutaj już zmieniono na wodolejstwo.

"rozdaja takie za niskie IQ zeby reszta spoleczenstwa was rozpoznawala ? :D" - Tak Watsonie ;P.

Dobzie, dobzie, koniec tego - jeszcze tak, byś miał lepszy dzień: "GBL to zło - powoduje raka i śmierć" - może jakoś uda ci się po tych słowach żyć normalnie :).

Pozdrawiam, niestety muszę iść.
  • 4807 / 272 / 0
parat, jak wrócisz napisz coś o możliwości powstania nowotworu przez GBL, to akurat jest ciekawe i nie tylko ja jestem zainteresowany tym tematem

mówię poważnie, o ile oczywiście będzie Ci się chciało, nie ukrywam że pisanie tutaj nad wyraz często jest rzucaniem grochem o ścianę...
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3900 / 245 / 13
irony... ;)
  • 4807 / 272 / 0
rly? czytałem o możliwości raka żołądka na anglojęzycznych forach, ale tłumaczenie medycznych zwrotów to już za dużo zachodu, mogłem coś pomieszać

pisałeś też coś o kancerogennych zanieczyszczeniach syntezy, dobrze kojarzę?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 19 / / 0
Ten nowy sport po przerobieniu metodą sody oczyszczonej też powoduje ogromny ból w nogach.
Dotychczas sporo biegałem, teraz nie mogę momentami chodzić.

W nocy spalem 3-4h i dolekwa na dalszy sen. Dziś zrezygnowałem z tego.
Już jestem zmęczony tą jazdą koszmary senne, ból w nogach.

Od 3 jestem bez polewania. Nie ma jeszcze objawów odstawienia. Ale to zaledwie 7 godzin.
Mówią że dotrzeć do Krainy Grzybów jest łatwo. No, tylko z powrotem jest już, powiedzmy, troszeczkę gorzej...
  • 858 / 19 / 0
thx za wypowiedzi narazie nawet nie zrobilem roeznania w internetowych warsztatach a nie chcialbym kupic i dostac w paczce wody z kranu czy czegos
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 194 / 6 / 0
Objawy odstawienia pojawiają się punktualnie po 90 minutach od ostatniego łyka. Jak po 7 godzinach nie robisz tego: wonsz z youtuba to już nie będziesz

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 34 / / 0
Jakie ilości trzeba pić, żeby po 90 minutach od polania nakurwiać węgorza ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.