Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
walka z uzależnieniem nie polega na samej odstawce i zyciu od cisnienia do chwilowego wyciszenia, taki system to błędne koło. Zrozumiałem to niedawno. mija mi już czwarty rok z syfem. Odstawiałem niejednokrotnie z nastawieniem, ze to po raz ostatni z różnymi efektami , moj rekord to 7 mc ( zycie w izolacji w pewnym sensie )na czysto z dwiema wpadkami po czym nastąpiło lawinowe zwiększanie czestosci brania i dawek az do maksimum 3 razy grama w tyg. raz nawet ojebałem 5tke w 3 dni. Wd mnie do sukcesu może tylko doprowadzic zmiana obecnego życia o 360 stopni czyli praca nad samym sobą. każdego dnia trzeba byc świadomym, ze uzaleznionym bedzie sie juz do konca zycia. Nie wiem jak tego dokonam, w poniedzialek ide do poradni bo juz mnie to kurwa meczy, loty co 10-14dni w nagrode kurde nie wiem za co. na pewno mam cos poprzestawiane w mózgu i DNA i musze sie dowiedziec co najlepszego mogę jeszcze dla siebie zrobić. Ciekaw jestem czy są osoby które po regularnym ćpaniu wygrały i po latach nie miewają ciśnień, jak tego dokonać? zapomnieć sie poprostu nie da.
ktos wczesniej napisal, ze feta to gówno o niskim profilu działania. Zgadzam sie w 100% dodatkowo spłyca ludzką osobowość, emocje i wyniszcza ciało od środka tak podstępnie że po czasie przestajemy sobie zdawac z tego sprawę. Zaczyna się porządac prochu jak jedzenia czy powietrza automatycznie wbrew naszej woli pomimo wyeządzonemu złu i destrukcji. Dlatego wychodzi z tego niewielu. Przestrzegam wszystkich ktorzy dopiero probują zostawcie to zanim was wyniszczy lub zachamuje wasz rozwój na przestrzeni lat. Niektórzy dorosną i bedą przeklinać dzień kiedy sprobowali. Życie jest najpiękniejsze na trzeźwo. Ładując procha wszystko przybiera jego smród i nudną barwę.
Na swoim przykładzie powiem wam, że można coś osiągać cieżką pracą z zamiarem dotarcia do wiekszego celu i nie dostawać za to motywacji skutkiem czego podejmując złe wybory nie zbliżać się już do niczego, zamiast isć za ciosem. staniecie się bezużyteczni, ślepi i głusi bez naturalnych zmysłów.
Kiedyś sobie myślę, jak można uzależnić się od ścierwa ? Ta faza jest płytka.
ale w sumie, chuj z tym :-p
ah tak ! zawsze piszę w dniu, w ktorym skonczyl mi sie proszek stad ta dziwna logika Swoją drogą to pewnie wiekszosc na HR pisze na szprycy :emo:
PrzeprasZam Damę kiwikiwi :)
krótko mówiąc Zabierzcie fetę całej Polski a ja na pewno nie będe tęsknił. Poznikaja ciśnienia i rozkminy w jedną chwilkę. Bez teorii filozofów i doktorów wszystko wróci do normy.
Przepraszam jeśli coś nieskładnie, powodzenia wszystkim życzę, naprawdę i determinacji żeby się odnaleźć w rzeczywistości :)
botak pisze:Taaak a WGL (kurwa, co to za skrót z gimbazy ? ) to masz silną wolę bo pojedziesz cały weekend na ścierwie. Brawo, jesteś kimś.
ja kiedyś wąchałem 3 lata co 2 tyg grama i nawet pod koniec gram wystarczał mi z powodzeniem
na 3-4 dni i jeszcze się dzieliłem z sąsiadem.
A tak z innej beczki dwa tyg temu, żona zobaczyła u mnie torebkę z białym proszkiem (EPH)
i mnie to wyleczyło z eksperymentów r-c :) o dziwo od dwóch tygodni nic i czuję się dużo
lepiej niż podczas eksperymentów... dużo lepiej. Także polecam taki detox.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.