a jakie są empatogenne w stylu Methylonu :-)
nie zależy mi na mocno euforycznych uzależniajacych ketonach w stylu 3mmc
Pytam o takie tam gdzie przede wszystkim jest empatia, takie do jedzenia z dziewczyną :-) tam gdzie czujesz przede wszystkim potrzebę bliskości , a nie empatia jest wywoływana pod wływem euforii ,że chce Ci sie rozmawiać tańczyć z ludzmi itd :-)
"Jak działa jamniczek"
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Emce pisze:Jest wątek euforyczne beta ketony ,gdy ketony sa przede wszystkim euforyczne
a jakie są empatogenne w stylu Methylonu :-)
nie zależy mi na mocno euforycznych uzależniajacych ketonach w stylu 3mmc
Dlaczego akurat beta-ketony? Jeśli chcesz coś empatycznego i tylko empatycznego, zainwestuj w dobre MDAI.
Nic innego choćby w małej częsci tylko podobnego nie znalazłem w żadym innym bk które próbowałe (czyli pewenie wiekszosc syfu ktora wyszla na rynek d otychczas. A obecnie pożegnałem już na stałe ketony bo p=odmówiły posłuszeństwa i działamnie znikneło całkowicie nie warszne jaki keton większosć sproboweałe i iloscu grama na raz i kiedy po tym prawie nic nie było to To olałaŁEM SPRAWĘ. Gozej że ze wyboru za duzego poza bk nie ma x-fa ale one tez na mnie juz praktycznie nie działaja
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.