od 4 dni stosuje błękit w bardzo drobnych dawkach 5mg\5l wody
no i dzis rano troche.. troche sie zdziwilem gdy poszedlem sie odlac a zobaczylem NIEBIESKIE kropki na penisie XD i w miejscu depilacji, gdzie wyrastają włoski tez, na dłoniach w miejscach gdzie mam drobne rany tez mam.
te kropki wygladaja jak tatuaze, CZY TO ZEJDZIE? ktos cos?
I chcę się dopytać:
1) Czy jest sens oprócz węglanu sodu próbować pozbyć się jonów metali ciężkich używając EDTA jeśli ten mam dostępny jedynie gatunkowo czysty. Nie zanieczyści to jeszcze bardziej roztworu? Jeśli tak to dodawać go w tym samym etapie?
2) Po wykrystalizowaniu(ostatni etap) interesuje mnie kryształ czy roztwór?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.