Jean Cocteau
Pamietam jak sobie z kumplami zmierzylismy cisnienie i puls na zjaraniu, wyniki były niesamowite puls 130 uderzen na minute! Norma przy nic nie robieniu to ok 70.
Maku, to jak to w końcu jest z tym Twoim paleniem? Jak można nie palić, ale od czasu do czasu palić? :)
nie wie co się dzieje
Od psychiatry dostałem nowe silniejsze leki (tak tak chodzę to psychiatry) mianowicie chlorprothixen 50 i speridan 2 mg. Wziąłem jedynie po tabletce z każdego specyfiku a taki zjeb miałem jak żadko. Czułem że się duszę, nie mogę oddychać a ciągneło się to w nieskończoność, ból był somatyczny a nie żaden urojony jak mi wkręcał lekarz. Przypisał mi za duże dawki i nie omieszkał mi ich zmniejszyć.
Teraz przechodze do sedna. Kiedy już sytuacja się "ustabilizowała" zajarałem z ekipą i wtedy to już naprawdę umierałem... czułem że schodzę. Teraz bardzo wazne jak dla mnie pytanie:
Czy biorąc te leki mogę jarać?
Bicie serca przyspieszy Ci jak reagujesz emocjonalnie wiec pal i sie wyluzuj :D :D :D
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.