Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 2 / 0
Wiem że nie ma możliwości wykrycia metoksetaminy jako takiej, pytanie czy nie daje ona fałszywego pozytywa na jakieś inne substancje. Czy ktoś z was ćpaki miał robione testy po ćpaniu MXE i może się wypowiedzieć? Szczególnie interesują mnie testy na włosy, chociaż niewielu z was pewnie miała z nimi do czynienia.
  • 374 / 14 / 0
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
Ja raz byłem w szpitalu po ostrym przedawkowaniu MXE i test na obecność PCP był pozytywny. Jak chcecie mogę wrzucić wypis ze szpitala, tylko nie mam innej opcji jak aparat 3 mpx :rolleyes: .
  • 1095 / 34 / 0
MXE wychodzi jako PCP na 100%
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 451 / 13 / 0
a dlaczego nie jako ketamina , nie jest czasem bardziej do niej zbliżony ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 182 / 2 / 0
tak też myślałam, ale chciałam się upewnić.
  • 1095 / 34 / 0
Bo ketaminy nie ma na takich testach, tylko PCP. ketamina też wyjdzie jako PCP.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.