Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 451 / 4 / 0
Blue_Berry pisze:
smaczna kodeinka
Bardzo przyzwoita, ale wątrobę już czuję jakoby się powiększyła :C - przestaję pić roztwór, który wyciskam z filtra ( zawsze jest mętny, bielszy od docelowego w pierwszym naczyniu)...
900mg i znów słabo.. 600mg z tetrazepamem robiło cudnie.. Kodeina solo to dziwka jest..

@TRD Co grzałeś? też chcę! :-D
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 597 / 2 / 0
Ah, co grzałem, co grzałem pytasz.. Spoko - luźno kumam, nie raz słyszę to pytanie na dzielni. Ziomki podbijają do mnie i pytają,
hej DF FRICTION, co Ty ćpasz, że jesteś taki zajebisty?!
I wiesz co im odpowiadam? Odpowiadam im:

NARKOTYKI TO ŚMIERĆ.! NOT EVEN ONCE! Fuck Yeah!!

A tak między nami, to powiem Ci że ćpałem EPH, po prostu mam najebane. ;)

Staram się wprowadzić trochę radości i życia do tego wątku, bo nic tylko jakieś smęty mi tutaj pierdolicie ostatnimi czasy. A jak nie smęty to ogólna free-for-all agresja %-D No jak to tak, przecież to nie po bożemu. :old:

Aha, btw slasher to muszę powiedzieć, że profesjonalnie rozjebałeś tą kostkę rubika, widzę, że ściany mają jednolite ubarwienie. Stwierdzam zwycięstwo! 100 punktów masz ode mnie ziomeczku. Możesz je wymienić na bony rabatowe do aptek na terenie CAŁEJ czeczeni.

Lecę do żabki kupić Pannie mojej snickersa, bo taki jestem kurwa zajebisty chłopak. %-D
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 451 / 4 / 0
Emanujesz zajebistością, więc ostatni człon, ostatniego zdania był zbędny.. :D
Co do kosteczki rubika, to ujednolicam ją średnio w 14 sekund, a i parę razy w 9 sekund mi się udało - tak chwalę się, bo kiedyś trzeba!
Wszystkiego ciepłego, ja zaraz wcinam majonez z kanapkami, chałwę oraz alpejskie mleczko :3
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 742 / 9 / 0
majonez to gówno, nigdy nie mogłem zrozumieć jak można wpierdalać majonez. Wszystko rozumiem, można lubić różne rzeczy, ale jak kurwa można jeść majonez to nigdy nie zrozumiem.

A tak swoją drogą to zgrzałem się solidnie.
  • 232 / 1 / 0
Wszyscy zgrzani i nie ma kłótni :heart: :*)

Muszę wymienić struny w gitarze :-(
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 3 / 0
Eh, i mnie dawno tu nie było, dzisiaj wróciłam po części. Po paromiesięcznym ciągu na buprze skończyły się plastry, wytrzymałam 5 dni jakoś i dzisiaj dostałam takiego ataku wszystkiego w sumie - bezsilności, agresji, straszny żal do świata, smutek, miałam ochotę sobie wbić nóż w rękę albo nogę, tak mnie wszystko napierdalało. Jak zaczęłam się drzeć to babcia mnie uspokajała :-/
Myślałam, że już nie będę kody wrzucać. Czy czegokolwiek oprócz bupry, jednak jak widać można sobie obiecywać a i tak się pęknie. Pierwszy raz (może dlatego, że taka długa przerwa?) 300mg porobiło mnie tak, że ledwo chodziłam, spuchnięta twarz, wszystko swędziało mimo wzięcia Amertilu, noddy w czasie chodzenia, gorąco takie, że mimo chłodu i mgły na zewnątrz szłam tylko w bluzce z krótkim rękawkiem. Pod koniec mnie męczyło już, ale mimo wszystko - było zajebiście. Chujowo, że mi się to nadal podoba.
Zastanawiałam się, czy to tak mocno poklepało przez fakt zjedzenia wcześniej bardzo ostrej zupki chińskiej? Zjadłam tylko parę łyżek (więcej się po prostu nie dało), może przez podkręconą pracę żołądka i jego podrażnienie tak mocno pogrzało? Fajnie by było jakby ktoś tego spróbował i zdał relację ;-) Pozdrawiam serdecznie, grzejniki :*)
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 232 / 1 / 0
w3ird pisze:
Zastanawiałam się, czy to tak mocno poklepało przez fakt zjedzenia wcześniej bardzo ostrej zupki chińskiej? Zjadłam tylko parę łyżek (więcej się po prostu nie dało), może przez podkręconą pracę żołądka i jego podrażnienie tak mocno pogrzało? Fajnie by było jakby ktoś tego spróbował i zdał relację ;-) Pozdrawiam serdecznie, grzejniki :*)

Ja zawsze na godzinę przed zjadam zupkę chińską, potem wrzucam kodzię, wypalam ze trzy fajki i pożeram makaron sojowy z warzywami po chińsku.. Często przydłużało to ten półgodzinny błogostan o jakieś pół godziny-godzinę, do tego dobry seks (oczywiście przed chiniorem, bo jak każdy wie: jak dobry seks był to i jeść się chce :-D i spadasz na dno coraz szybciej :*)
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 3 / 0
Pół godziny? Mnie trzymało dzisiaj z 4, jak nie dłużej. Jeszcze tak ciężko się oddychało, że myślałam, że zasłabnę.
  • 742 / 9 / 0
@up Bo to jest właśnie kapryśność pierdolona. Ja będąc w ciągu nie raz miałem akcję, że ta sama dawka jednego dnia ledwo 30 minut mi się cieplej robiło i chuj, innym razem 3h leżałem nie ruszając się i cięsząc zajebistą fazą.
  • 721 / 3 / 0
Spróbuj może z czymś ostrym - zjedz coś godzinę przed i zobacz, może rzeczywiście to jakoś lepiej wpływa? Tylko potem żołądek może trochę ucierpieć %-D
Zablokowany
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.