ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
nie gryzą się, udanych badań
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Nie gryzą się, natomiast z 2-3 dni odstępu by się przydały. Z tego co mi wiadomo częsta i intensywna aktywacja któregoś z receptorów CB (1 i 2) albo i obydwu prowadzi do zmniejszenia poziomu neurotransmisji w mózgu co może owocować osłabionym działaniem ketonów. Co prawda przy samych ketonach tego nie doświadczyłem, bo w sumie nie miałem okazji, ale nigdyś, jarając dużo AM-2201 amfetaminy nawet po dniu przerwy działały widocznie słabiej.
Whole life is about "up" and "down".
  • 1049 / 10 / 0
Ride - jest wprost przeciwnie. Ketony uwypuklają działanie canna, a często 'podkrecaja' ich dzialanie. Nie ma zadnej zaleznosci, pomiedzy paleniem i działaniem ketonow, no chyba ze weźmiemy pod uwagę, tolerancje na dany związek, który w przypadku canna rosnie niemiłosiernie szybko, lub co gorsze, wyczerpanie fizyczne i psychiczne organizmu.
  • 336 / 4 / 0
No tak ale wzrost tolerki na kana raczej nie ma wpływu na ketonową tolerancję.

Czyli nawiązując do tematu M11 jak ktoś w noc poprzedzającą wieczór na M11 zajara sobie kana do poduchy to nie wpłynie to negatywnie na działanie dimetylonu w dzień następny?
  • 934 / 12 / 0
Ja dostałem w weekend w ramach jakiegoś rozliczenia 1,5g od znajomego, normalnie pewnie było by mi szkoda kasy na jakikolwiek beta keton, a tak postanowiłem sprawdzić czy i ten działą na mnie jak inne, czyli nie działą w cale (od czasu kilku ciagów z alfą znikneły niemal całkowicie efekty działania bk i to niezależnie od dawki praktycznie), z tego powodu proszę nie traktować mojej opinii ani tym bardziej dawek za typowe dla kogoś nawetr z tolerancja, nie mówiac o ludziach bez takowej.. Szybko i zwieżle, 5mg na jezyk i popite, po godzinie wszystko ok i zabrałem się za test właściwy. Wciąganie od razu wykluczyłem z uwagi że biorąc pod uwagę jak spisywał sie tą drogą metylon i butylon sensu raczej nie było siękatować jeszcze takimi dawkami. Pierwsza wrzuta 500mg na pusty żoładek popite i czekamy, po 30m efekty na granicy placebo, drugie 500mg i brak zmian w kolejnych 20minutach. Ostatnie 500mg rozpuściłem w 1,5ml wody i podałem PR i gówno z tego wyszło :-D Ketrony ostatni raz około 3 miesięcy temu. alfa jakieś 3 dni wcześniej, sele + PEA brana fo końća ubiegłego tygodnia bodajże. To już chyba ogólnie moja ostatnia próba z bk, Może jak rok zrobie przerwy i do tego od alfy pare miesięcy będę myślałnad ponownymi testami, obecnie szkoda zachodu, tolerancja totalna A co do samej substancji wydaje mi się że pentedron czy 3mmc w podobnych dawkach ciut jakiegos działania dawały tu można powiedzieć zero. Stawiam że może to być słąbsze od i tak wymagającego wysokich dawek metylonu, którego biorąc 1:1 z butylonem za standardową jednorazowa dawkę brałem pod koniec zabawy z tymi substancjami 500-600mg, jesłii nua
  • 340 / 4 / 0
jeśli iv - zaczynać śmiało od 100mg, pierwsze odczucia: delikatna, ale bardzo przyjemna substancja, wczoraj na szybko poszło coś pomiędzy 50-100mg, dawno już nie brałem czegoś, co nie jest opio i daje naprawdę przyjemny stan, po 4h to się położyłem spać, nie wiem czy dziś będzie sens to testować, jak rano poleci 3mmc, ale substancja w odpowiedniej dawce może być bardzo fajna, ale póki co nie robie smaków tym, co czekają na paki ;)
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 377 / 3 / 0
noithai pisze:
Ride - jest wprost przeciwnie. Ketony uwypuklają działanie canna, a często 'podkrecaja' ich dzialanie. Nie ma zadnej zaleznosci, pomiedzy paleniem i działaniem ketonow, no chyba ze weźmiemy pod uwagę, tolerancje na dany związek, który w przypadku canna rosnie niemiłosiernie szybko, lub co gorsze, wyczerpanie fizyczne i psychiczne organizmu.
Tak jak mówiłem więc ;p Nie wiem jak to ma się do beta-ketonów, natomiast w moim osobistym przypadku po długim jaraniu, amfetaminy (5-API, 4-FMA, 2-FA i inne) działały zauważalne słabiej, głównie w kwestii stymulacji (Uszczuplona, bez fajerwerków)
Whole life is about "up" and "down".
  • 952 / 3 / 0
dimetylon test 300mg proch- wsypany do japy przepity woda i gowno poczulem, moze dlatego , ze 4 godz wczesniej jadlem etylofenka , ale juz go czulem tak slabiej , euforia znacznie malala dowalilem 300 mg tego i raczej lepiej sie wcale nie poczulem pozdro
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1857 / 70 / 80
3osoby na ostatnich stronach ostatnio próbowały i 3 maksymalnie negatywne opinie :cheesy:
  • 563 / 55 / 0
poczekajmy klejofas dostal od znajomego, my ze sklepu, po drugie jest przeorany alfa i beta ketony na niego zadne nie dzialaja, klonista zarl po etylofenidacie , wiec poczekajmy az wypowie sie ktos bez wyjebanej tolerancji i ktos kto sprobuje same M11
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.