Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
-będzie ładnie kosić po jednym wiaderku, ale bez leżenia w rzygach.
-bez "halunów"( :moody: ), ale nuta psychedelii wskazana, polepszenie percepcji muzyki, dobra wkrętka na film, grę
-nie usypiające
-raczej euforyzujące
-nie odmóżdzające!
Tak pobieżnie przejrzałem dział, i wrzuciło mi się w oczy BB-22, to będzie dobry wybór? Jak sądzicie, ile można tego dać w proporcji na 10g stuffu? Jakoś nie widzi mi się zalewać tematu acetonem z kanna w słoiku, a później odparowywać, bo mam schizę, że dużo tehacjusza (którego deficyt) się rozpuści, i spierdoli na ścianki słoika. Raczej myślałem o rozpuszczeniu tego w spirycie, i użycia małego, silnie rozpylającego spryskiwacza. Ale to będzie dość problematyczne i tak. Hmmm. Sugestie?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Fuzja - D5
Byłem dzisiaj na zakupach w Hali Targowej we Wrocku i jest tam bardzo ciekawe stoisko z ziołami. Kupiłem 20g damiany i 10g Liści Maliny. Mam jeszcze trochę mięty i szałwii lekarskiej bardzo wysuszonej prawie na proch i dosyc dobrze się pali . Chcę zrobić maczankę 1g BB-22 na 20g suszu (Nie będzie za mocna dla kolesia bez tolerki ?) i jak byście to pomieszali czy może użyć samej damiany ? Tak wiem że powinienem popróbować ale może ktoś ma jakiś sprawdzony miks. :diabolic:
Btw. Na hali sprzedają również aceton techniczny (jak by ktoś był ciekawy)
Życie to najlepszy narkotyk...
anton600 pisze: Chcę zrobić maczankę 1g BB-22 na 20g suszu (Nie będzie za mocna dla kolesia bez tolerki ?)
Pierwszy raz słyszę o liściach maliny jako podkład (bo chyba,nie kupiłeś tego na herbatkę dla babci
Sprawdzonych mixów na podkład jest tyle samo ile maczanowych ćpunów. Damiana + mięta moim skromnym zdaniem jest w porządku.
Melvin Burgess
Negatywne Wibracje pisze:Siemano Maczanowcy. Jest sprawa, a szukajka chuja znalazła, chociaż przypuszczam, iż temat musiał się już tu pojawić. Kumpel ma sporo stuffu, ale wyszedł bardzo dennej mocy, smakuje i pachnie ok, ale jedna kula (5-7 machów) robi jak 2-3 machy przeciętnej osiedlówki. Toteż zachodzi potrzeba podrasowania tego czegoś, aby otrzymać zacną tofanę. Ja w życiu tych syntetyków nie miałem w ręku, spice golda tylko pamiętam, ziomek tam jarał jakieś późniejsze ze stacjonarek, ale żadnych kryształów nie stosował. Także tutaj liczę na Waszą poradę w otrzymaniu czegoś, co:
-będzie ładnie kosić po jednym wiaderku, ale bez leżenia w rzygach.![]()
-bez "halunów"( :moody: ), ale nuta psychedelii wskazana, polepszenie percepcji muzyki, dobra wkrętka na film, grę
-nie usypiające
-raczej euforyzujące
-nie odmóżdzające!
Tak pobieżnie przejrzałem dział, i wrzuciło mi się w oczy BB-22, to będzie dobry wybór? Jak sądzicie, ile można tego dać w proporcji na 10g stuffu? Jakoś nie widzi mi się zalewać tematu acetonem z kanna w słoiku, a później odparowywać, bo mam schizę, że dużo tehacjusza (którego deficyt) się rozpuści, i spierdoli na ścianki słoika. Raczej myślałem o rozpuszczeniu tego w spirycie, i użycia małego, silnie rozpylającego spryskiwacza. Ale to będzie dość problematyczne i tak. Hmmm. Sugestie?
motyw ze spryskiwaczem wydaje sie ok, tylko musisz zadbac o w miare rownomierne rozprowadzenie tego bo inaczej moze byc tak, ze palac ta sama lufe jedna osoba ledwo sie ujara a druga zasnie w rzygach.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
[cut - to nie dział ogłoszenia]
- 13
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.