α PVP może wywołać zespół serotoninowy (podwyższona temperatura ciała, sztywność
mięśni, tachykardia, nudności, wymioty, biegunka, drgawki)
Zabieracie tryptaminy? MY ZABIERZEMY WAM ŻYCIE!!! :emo:
dasa pisze:Skoro teraz będą delegalizacje przez rozporządzenie ministra zdrowia to interesuje mnie w jakim czasie rozporządzenie wchodzi w życie bo nigdzie nie moge tego znaleść ?
#karma
pokolenie Ł.K. pisze:Zazwyczaj 14 dni po ogłoszeniu.dasa pisze:Skoro teraz będą delegalizacje przez rozporządzenie ministra zdrowia to interesuje mnie w jakim czasie rozporządzenie wchodzi w życie bo nigdzie nie moge tego znaleść ?
Znaj swój kraj.
PS dasa, na przyszłość takie rzeczy szukaj może nie wiem... w kurwa Konstytucji RP?
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
eso pisze:autorowi tej ustawy...
@psylocyne, możemy mieć jedynie nadzieję, że ta ustawa nie przejdzie, choć nie ma podstaw tak sądzić.
Szkoda gadać, wyjebane.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ministerstwo wiodące i ministerstwa współpracujące
Ministerstwo Zdrowia;
Osoba odpowiedzialna za projekt w randze Ministra, Sekretarza Stanu
lub Podsekretarza Stanu
Igor Radziewicz-Winnicki, Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia
Kontakt do opiekuna merytorycznego projektu
Aleksandra Umińska, tel...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.