Ja też planuję się pojawić na Boomie w tym roku, generalnie parę znajomych mordek się zadeklarowało, ale wiadomo, jak to bywa, jeszcze 89432768236 razy zmienią zdanie, dlatego miło by było pointegrować się z rodakami przed samą imprezą, bo nie wiadomo, czy nie będzie mi dane jechać z obcymi ^^
A w ogóle to słyszałam o niejednej inicjatywie "zrzucania się na autokar", bo w kupie raźniej i taniej. Ktoś coś?
Ma ktos ogarniete ile kosztowalby mnei taki wyjazd na boom? Nie liczac dragow nawet. Jebac dragi.
Słyszałam, że pękło już 3 000 maili, połowa się tak jakby nie załapie. :scared:
Także to Twój znajomy i mam robić aferę międzynarodową, że ziomeczki przed plebsem, czy o chodzi?
Ale jak czytałam kilka dni temu, podobno do rozdania jest tylko 1,5tys.
Orientujecie się może, czy nadal można wysłać prośbę o owy przydział - a co za tym idzie - czy jest w ogóle szansa, że go dostanę? :<
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.